bebeklerim__ Kızlar aylik 1500 tl olana nasil başvuru yapacağım. Googleden bakıyorum yapamıyorum . Birisi bana şeye anlatır gibi anlatabilir mi rica edecem
nilsumm bebeklerim__ Doğum parası 5.000 tl değil miydi canım? Başvuruyu bebek doğduğu zaman kimliği olduğu zaman e devletten üzerinden yapılıyor
Nisanmomy bebeklerim__ e devlet üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz. Çocuklardan en az birinin 2025 yılında doğmuş olması gerekiyor. İlk çocuk için tek sefer 5.000 tl. 2. Çocuk için 5 yıl boyunca her ay 1500 tl. 3. Çocuk için 5 yıl her ay 5.000 tl alıyorsunuz
benimsin21 bebeklerim__ İlk çocuksa tek seferlik 5 bin alıyorsun 2. Çocuk her ay 1500. E devlet üstünden doğum yardımı yazıyorsun çıkıyor başvur yapıyorsun birkaç rakam çıkıyor karşına kopyala yapıyorsun başka yere yönlendiriliyorsun rakamları yapıştırıyorsun. Sonra bilgilerini giriyon ve o kdr.
bebeklerim__ nilsumm 2.bebek benim canom o yüzden aylik 1.500 iste e devletten nasil yapacağımı bilemedm
Nisanmomy findikvesincap herkes alabiliyor. E devlete giriş yapıp doğum yardımı başvurusu yazın. Aile ve sosyal hizmetler yazan yeri açın. Uygulamaya git yazısını tıklıyorsunuz sayfa sizi yönlendiriyor zaten. Bilgileri eksiksiz girmeniz gerekiyor
[silindi] bebeklerim__ kaçıncı çocuğunda ona göre dolduracaksın aşkım zaten kaçıncı çocuk gibi bir soru seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam. Benim tek çocuk olduğu için çok dikkat etmemiştim o kısımda
Nisanmomy dunyamyavrularim12 telefonunuza ilk öğretmenim ailem uygulamasını indirin uygulamaya kayıt olup bebek bilgilerimi giriyorsunuz. Çocuklar kısmına tıklayıp başvuru yaptığınız çocuğun ismini tıklıyorsunuz. Ödeme listesini açın oradan. Başvuru onaylandığında bankadan ödeme alacağınız tarih orada yazacak.