esmaa535353 32+1 gunluguz bebek zaten hep sol tarafımda bugün karnım çok gergin ve sert bu durum normal mibenim plesentam karnımın ön kısmında olduğu için bebek arka tarafta kalıyor ona rağmen karnım bugün çok sert
Rukiyeinci94 esmaa535353 bende 33.haftamdayım plesentam önde dediğiniz gibi ama ara ara sertleşmeler yaşıyorum.Yorulursam yada fazla yürürsem kesin oluyor.
Mrv-ElfAda esmaa535353 Merhaba ben de ikizlere gebeyim 32+6 olduk bugün. Ben de sertleşme ve toplanma hissediyorum. Birde ikiz oldukları için yerleri daraldı herhalde.
Sedaolmz Bende 32+3 üm genelde sağda hissediyorum kendini sertleştiriyo geriyo normal bi durum zaten canım benim
esmaa535353 Sedaolmz evet evet benimde öyle sanki geriyor bide çocuk arka tarafta olunca organların oynuyormuş gibi oluyo ya çok saçma bı durum sanki😅 ama hep sol tarafimda
esmaa535353 00tugce benimde hep sol tarafımda sağ tarafında hiç birşey hissetmiyorum hareketleride hep sol tarafta
kaderkeklikk24 Benım 33+2 sağ tarafımda hep duruyor bazen aşırı sertleşiyor yumru gibi geliyor normal demek ki çoğu kişi yaşıyormuş bu durumu