suragungor Kızlar bebeginizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ben 20 haftalik hamileyim ozellikle sag tarafa yattigimda karnimda damar atmasi gibi kipirtilar oluyor bu hissettigim sey bebegimin hareketleri mi acaba tam olarak nasil bir his
suragungor herseyeragmengulun evet karnimdaki sertlesmeyi net sekilde bende hissediyorum sag tarafima yatincada kipirtilar hissediyorum 😊
suragungor Nisanmomy aa evet tam tarif ettiginiz gibi bir his ama ben sadece sag tarafima yattigimda hissediyorum heyecanla tekmelerini net hissedecegim zamanlari bekliyorum 🥹
Nisanmomy suragungor ilk sağda hissettim çok belirğin değildi ara sıra oluyordu. Şu an 22. Haftamdayım biraz daha netleşti. 🥹 Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
suragungor nilsumm masallah ya saglikla kucaginiza alin insallah banada zaman o kadar yavas geciyormus gibi geliyorki sagsalim kucagima alabilmek icin heyecanlaniyorum bir an once zaman gecse diye bekliyorum 😊
suragungor Havin49_ ilk gebeliklerde biraz daha gec hissediliyormus sanirim haklisiniz benimde ilk gebeligim
Cihanella Benimde ilk gebeliğim 20 den sonra kelebek gibi hissetmeye başladım. Kilolu olunca daha da geç oluyor hissetmek galiba. Şimdi 37 olucaz ordan oraya ne hareketler ☺️🧿
suragungor Cihanella evet ya oyleymis benimde biraz kilom var yeni yeni hissetmeye basladim masallah saglikla kucaginiza alin insallah 😊
suragungor Nisanmomy amin insallah bende su an sag tarafima yatinca hissediyorum saglikla gelsinler insallah 😊
Nisanmomy suragungor yaa şimdi farkettim 20. Haftanızdasınız gerçi doktorunuz size söyler ama aklınızda olsun sola yatmaya çalışın. Geçen doktorum kontrolde söyledi uzun süre sağa yatmayı önermiyor çünkü sağ taraftanda bebeği besleyen damarlar geçiyormuş. Sağa yatarsan kısa süreli olsun göbeğini yastıkla destekle demişti. Sırtüstü yatmak zaten yasak 😊
suragungor Nisanmomy tesekkur ederim uyariniz icin evet biliyorum genelde sola yatarim yatincada yastikla karnimi destekliyorum yoksa rahatsiz hissediyorum kendimi sirt ustu yatmayi sevmiyorum zaten ama bu surecte en cok yuzustu yatmayi ozledim dogurdugum zaman ilk yapacagim seylerden biri yuzustu yatmak olacak 😊
Nisanmomy suragungor ya bende yüzüstü yatmayı özledim.😀 Bebişlerimizin canı sağ olsun. Sağlıkla gelsinler 🙏