Adabk Selam kızlar gebelıgınde diyetisyen destegı alan varmı ? Anadolu yakası önerebılecegınız hastane doktor varsa cok sevınırımm🙏🏻🙏🏻
anneoluyorummm103 Adabk ben ataşehir memorial hastanesinde büşra şen e gidiyorum tatlı bir diyetisyen 2 haftada bir görüşmeye çağırıyor ya da online tercih edersen o şekilde de görüşmeler oluyormuş ☺️
ValideSultan Adabk Zeytinburnu Balıklı Rum hastanesi var diyetisyen çok bilgili ve çok iyi fiyat uygun
Adabk anneoluyorummm103 memnunmusunuz peki siz ne ıcın gıdıyodnz ben kontrol etmek ıcın aslında kılomu ılk gebelıkte fazla kılo gebelık sekerı vs oldum
anneoluyorummm103 Adabk bende de şu an gebelik şekeri var doktorum yönlendirdi. 3 haftadır diyetteyim bebiş güzel kilo almış ama ben kilo almıyorum. Memnunum yani pozitif güler yüzlü tatlı bir doktor verdiği listede gayet doyurucu oluyor
anneoluyorummm103 Adabk tam olarak hatırlamıyorum ücretleri paket şeklinde aldığım için 14 bin küsür ödedim doğumdan sonraya 2 görüşmem kalıyor. Benim aldığım paket 4 aylık olması lazım.
Adabk anneoluyorummm103 güzel uyabılıyomusun onuda merak edıorm nefsimiz suan tutamıcak gbı ya :) onuda merk edıorum
anneoluyorummm103 Adabk mecbur uyguluyorum tabi arada ufak tefek kaçamaklar oluyor ama %90 listedeki gibi besleniyorum 😅