minikari Kızlar Kahramanmaraş özel hastane doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı doktora göre fiyat değişiyor mu özellikle hg hospital merak ettim
papatyam95 minikari hg hospital 35 bin verdik sezeryan, oda süsleme artı suit oda bazı ekstra şeyler toplam 55 bin ödedik
papatyam95 minikari bülent köstü , çok memnun kaldım ilk doğumım normaldi bunda zorunlu sebepten sezeryan oldum. Kendisi çok mütevazi alçak gönüllü bir doktor ben elektrik alınca hiç şüphesiz ona sezeryan oldum
papatyam95 Mbozkurt sezeryan 🥲 normal doğum da epizyo dikiş vardı evet onu çektim ama sezeryan acısı ilk gun çok kötüydü narkotik agrı kesici yapıldı dedikleri gibi her yürüyüşte açıldım yürümek çok önemliymış ameliyat sonrası
Mbozkurt papatyam95 🥲doğumun her türlüsü zor ya bende ilk normaldi epizyomi uygulandı baya dikişim vardı 1 ayda zor iyileşti dikişlerim 8 saat sancı çekmiştim sancı çok ağır gelmişti sırf bu yüzden sezeryan istiyorum ondanda korkuyorum 🥲
babytwo22 Bende ilk doğumum normaldi ikinci de ikiz oldukları için zorunlu sezeryan olacak bende çok korkuyorum hiç hazır değilimmm ❌️❗️