Fatma_furkan1996 ppmerlina canım kremden ziyade en güzeli hakiki zeytinyağı ama sizin tercihiniz tabikide
Serfiraz ppmerlina bende normal ezcanelerde satılan el pompası vardi. Ama akrabam verdi kiwi marka. Güzel duruyor çekişi falan güçlü.
EsoMom_ ppmerlina aynen ama etkisi oluyor baya doktor çok argın vara günde iki defa içebilirsin demişti
ppmerlina EsoMom_ ben gebelikten önce magnezyum kullanıyordum gebelikte bıraktım soda içiyorum ama etki 0 valla 😥🥹
Kdkdjd_737 ppmerlina bizde yarın 30 oluyoruz 🥹 beşik alıncak bebek arabası puset bide kışlık kıyafet yarısını aldım daha alıncaklar var
ppmerlina Kdkdjd_737 babymall’da bir paket vardı kanz’ın paketi biz onu aldık park yatak, bebek arabası, puset, mama sandalyesinden oluşan hesaplı güzel bir paket. Siz de bakabilirsiniz 🙏🏼❤️
ppmerlina Celestial hahahahahshhs bence muazzam olur ama 1 ocak olsa daha iyi kızz çocuk doğum günü için sene sonunu beklicek taa 🤣🤣🤣
mavi123_ Serfiraz evet ondan olabilir canım. Bende tam terse ilkinde a dan Z ye kadar herşey aldığım için gözümde bişey kalmadı yani o yüzden bu sefer hiç hevesim yok vallah😅 ama tabi mecbur yine alınacak ama doğuma yakın detaylı almayı düşünüyorum
Celestial ppmerlina herkesin doğum gününe katılıp kendi doğum gününde insanlar yeni yıla gireceği için tek kalan o kişi 😂😂
ppmerlina Celestial ahhdhdhd ah çok iyi bilirimm ben de herkesin doğum gününe katılan ama kendi doğum günü okul tatiline denk geldiği için tek kalan o kişiydim ailem hariç 🤣🤣 (ağustos doğumlu olmak djdjsj)