senos15 Zhrcyl benimde 26. Haftada kalbi durdu birde 8 Allah sabır versin canım çok zor süreç çok iyi biliyorum 😏
mercimegin_annesiii senos15 ben daha yeni 4+1 de doktor çağırdı gittim görünmedi değerim 2000 küsürdü
senos15 [silindi] reglim geciksin hemen gidicem canım doktora kan vermeye veririm burda klinikte 1 saate çıkıyor zaten
1_Pandackk senos15 kan verdikten sonra beta takibi yaptim 2500 üzeri çıkmıştı sonraki gün gitmiştim kese göründü
ghostty senos15 benim 5+2 de keseyi gördük. O tarz bir sorununuz varsa hemen doktora gitmelisiniz bence, keseye kadar kan sulandırıcı vs ihtiyacınız ne ise kullanırsınız.
meliyalcinerr Ben 4+5te keseyi gördüm. Fakat benim betam çok yüksekti 36 bindi onunla bi alakası var mı bilmiyorum kesenin
Kivircikannee senos15 ben hamile olmadığım halde ecoropin 81 mg içiyorum canım eczaneden alabilirsin onu
aysct En erken 7. Haftada gidilmeli bence oldu mu olmadı mı yerleşti mi kalbi atıyor mu insan kafayı yiyiyor yoksa. Eğer yüksek kilonuz ve pıhtılaşma sorununuz yoksa aspirine de doktor verene kadar gerek yok bence
Lolliii senos15 gebelikte kan sulandırıcı iğne şeklinde öneriliyor ben öğrenir öğrenmez kese görmeden kan sulandırıcı iğne başladım doktorumun önerisi ile riske atmadan doktora gitmeni tavsiye ederim
Nartanemmm bmk2868 @senos15 bende aynen bu şekilde yaptım direkt kalp atışına gitmiş oldum Şikayetiniz olmadığı sürece bekleyebilirsiniz 7.haftayı🌸
Merve-metin senos15 6.5 haftalıktım ilk öğrendiğimde hamileliğimi 7 haftalıkken de kalp atışlarını dinlemiştim
oznurrns Merhaba benim de bat tarihim 2 ekimdi 1 Ekim de kan verdim 266 çıktı sonuç çarşamba günü tekrar kan vereceğim 1000i geçmiş olması gerekiyor demi
zuleyha12756_ senos15 canım benimde kan pıhtılaşma var bende 4 haftalıkken gittm. Doktor Kan sulandırıcı ya hemen başladı tabi düzenli beta artınca verdi sende. Kanlarina baktır düzenli artıyor mu
Busraaaakkk senos15 Sağlık ocağında kan verebilirsiniz direkt kadın doğuma gitmek için beta değerinizin 1500 üzerine çıkması gerekiyor ki kese görülebilsin