Elif3419 Havin49_ bazı hemşireler hemen emzik hastanede verin diyor emme refleksi gelişmesi açısından sonradan verince tutmayabilirmiş.. biberonuda mama yapma durumu olursa diye aldım
visnelicheescake Elif3419 Bilmiyorum kuzum ben Şubat’ta doğum yaptım kızıma şuan 2,5 yaşında tabi o zaman kalın battaniye kullanmadım hiç hastane baya sıcaktı .
Elif3419 visnelicheescake hastaneye gittiğim zaman sorarım olmadı birini çıkartırım hangisini isterlerse☺️
Senadumann Elif3419 Bebelac Gold olanından biz çok memnun kaldık asla gaz yapmıyor ve kilo aldirimi çok iyi öneriyorum
AynurrBYK Elif3419 eğer sezeryan olucaksa kalın yünlü çorap yada patik koymanızı öneririm bi üşüme gelebiliyor cıktıktan sonra😉
Elif3419 AynurrBYK evet sezeryan olacak canım haklısın ben normalde de çok üşüyen biriyim zaten alayım o tarz kalın birşey😅
Senagrkn Elif3419 terlik emzirme yastığı alın Pompa ilk 1 hafta önerilmiyor gerekirse el sağımı yapılabilir mama kesinlikle alın ilk aşamada süt gelmeyebilir ve bebek sarılık olmasın çoğu şey geldiği gibi gidiyor emin olun 🤭
Elif3419 Senagrkn emzirme yastığı almıştım unutmadan onuda listeye ekliyeyim teşekkürler☺️ Elle sağımda çok zor olur ya zaten çok hassasım😅 inşallah makineye izin verirler