Ozlemkckkrl Hayırlı akşamlar arkadaşlar, korunmasız ilişki sonrası ayağa kalktım bi anda sıvı aktı tutamadım bacaklarımdan sızdı avuç içi kadar var yok acaba gelen su mu değil mi yoksa sperm mi anlayamadım ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olur musunuz
EsmanurTorun Ozlemkckkrl sızıntı şeklinde de gelmiş olabilir fakat idrar kadar sıvı su yani ama diğeriyse anlaşılır oradan ayırt edilebilirsiniz
mlkunal Ozlemkckkrl merhaba eğer istemsiz geldiyse suyunuz gelmiştir bi dr a mı gitseniz acaba ama su olunca devamı da geliyor bende sabah 9.30 da gelmeye başladı akşam üstü patladı suyum
hnf1234 Çok az gelmiş,ayıptır söylemesi benim suyum geldiğinde işiyomuşum gibiydi. Ve bisüre devam etti.4-5 kere tuvalete girmişsin gibi akıyodu ve bi süre durmadı yani. Ama neden gelmiş anlamadım araştırmak lazım bi sor doktoruna bence
Ozlemkckkrl EsmanurTorun Katı değildi zaten direk bacaklarımdan sızdı hani o an tutamadım acaba idrar mı ki dedim hissetmemiş olabilirim geldiğini diye ama bilmiyorum tuhaf anlayaamsım 4 saat oldu devamı da gelmedi
EsmanurTorun Ozlemkckkrl o kadar az suya 4 saate bi sorun olmaz doktora görünün tabikide fakat su ¾ litre çıkmıştı benden o yüzden o azlık bebeğe sorun yapmaz inşallah eğer suysa tabii doktora kesin gidin içiniz rahat etsin
Ozlemkckkrl mlkunal 4 saattir devamı gelmedi herhangi Bi ağrı da başlamadı 24 saat bekleyip öylr mi gitsem doktora diyorum ama
Ozlemkckkrl mlkunal o kadar az gelmesi bebeğe zarar verir mi veya üzerinden 4 saat geçti anlaşılır mı ultrasonda su olup olmadığı