Annesii66 Bizim menümüzde Kıymalı patates Bol tereyağlı yeşil mercimekli bulgur pilavı Kırımızı lahanalı roka salatası Kendi yaptığım turşu ve yoğurt 🎉 Akşam yemeğimiz bu şekilde bizim sizin menülerde neler var🙃
Dunyaninencoolannesi Annesii66 valla bi pazarım var yemek falan da yapmadim kahvaltilik yapcaz hahasojs
daisymom_99 Annesii66 tereyağlı yeşil mercimekli bulgur pilavı🤤 merak ettim vallahi yarın hemen yapacağım tadını tahmin edebiliyorum😅 afiyet olsunnn🌸
1devaannesi Annesii66 Izgara tavuk , ve fırında sebze Pilav Salata Cacık Turşu yeni kalktık sofradan, birde hastayım biraz dinlenip mutfağa girisecegim
Septembersss Az önce bulantıdan ne yiyeceğimi şaşırıp salatalık tuzlayıp yedim, sizin elinize emeğinze sağlık afiyet olsun🫠🩷
Annesii66 Septembersss ahhh ah o bulantılar maziye gittim geldim sizin yazdığınızı okuyunca🥲ilk kızımda da 5. Aya kadar dünyam zehir olmuştu şimdi ikinciye hamileyim yeni yeni geçti çok şükür inşallah sizinde tez zamanda geçer🫶🏻🥰
nurgulbayr Fırında but yaptım soslu yanına da pial salata vallahi ama buradan farklı fikirler görmek çok güzel oluyor her gün ne pişirsem diye düşnüürken 😅
Annesii66 nurgulbayr evet çok iyi oluyor ya fikir ediniliyoruz🤣 afiyetler olsun ellerinize sağlık mis gibi🙃🫶🏻
Annesii66 Dunyaninencoolannesi evet bizim de bir pazarımız var evimizde güzel bir akşam yemeği yiyebilmek için 🥲 normalde çalıştığımız için çoğu zaman ailecek güzel bir akşam yemeği yiyemiyoruz🥲🥹
Annesii66 daisymom_99 offf efsane oluyor aşkom hemen denemelisinnnn soğan kavurmayıda unutma ekstra lezzet veriyor🤤🫶🏻🙃
1devaannesi Annesii66 teşekkür ediyorum cnm akşama kadar eşim yaptı herseyi bari akşam yemeğini yapayım dedim