Tekozoy Kızlar merhaba, Küçükköy başarı hastanesi Selime hanıma gidenleriniz var mı ? Ben gidiyorum çok memnunum ancak sizinde fikirlerinizi merak ediyorum. Ayrıca Doğum fiyatları ile ilgilide bilginiz var ise ve paylaşırsanız sevinirim. Bu arada 32+2 olduk prensesimle 🧿
Medebru Tekozoy bn gitmiyorum ama calışma ortamımdaki hamişllerin çoğu oraya gidiyor çok memnunlar bn sadece bir kere gittim acil kanamam vardı nöbetciydi doktor cok iyi ilgilendi saolsun.
SeydaBurak Tekozoy Arkadaşım Selime Hanım da doğum yaptı. Çok memnundu. Ben de bir defa denemek için gittim iyi bir kadın. Ama doktorum Emrah Bey. Önce Emrah sonra Selime yi övüyorlar genelde.
Gulaykara17 Selime hanım çok övülen bir doktor. Bende Emrah beye gidiyorum çok çok memnunun 😊 Doğum ücretini yeni sordum normal 1750 sezaryen 2750 dediler bide oda seçimi çar eğer büyük süit oda olsun istersen 250 lira ek ücreti varmış
Tekozoy Gulaykara17 evet bana da aynı rakamları söylediler, hastaya göre fiyat veriyorlar diye duydum o sebeple merak ettim ama aynı şeyleri söylediler teşekkürler bilgilendirme yaptığınız İçin