Deletedmom133 Kızlar 23 haftalık olduk sürekli tekme yiyordum flaşla bakayım dedim dışardan belli oluyor ben bu kadar erken dışardan belli olacağını düşünmemiştim 😂😂😂 böyle olan var mı
Seher_ Deletedmom133 kumanda koy karnina bak nasıl tekmeliyolar kumanda titriyo bende 21 haftalık hamileyim kumandayla oynuyo çocuğum 😂😂
LareninAnnesi Deletedmom133 Olur canım 16.haftada ilk tekmemi yedim yaklaşık 20-21 haftada da dışarıdan görünmeye başladı ama tabi minicik bi inip çıkma şeklinde çok dikkatli bakınca görünüyordu. Daha sonra aldı başını gitti zaten şimdi durduramıyoruz😀
SelimsMom Bende de 21 22 haftalikken dışarıdan belli oluyordu yapı meselesi kimisinde erken kimisinde geç oluyor 🐣
Deletedmom133 SelimsMom ben netten baktım 23de normalmiş görünmesi belki de daha önce oldu ama ben bu akşam bakayım dedim tekme sertliği aynıydı nasip bu akşamaymış 🤗🤗
LareninAnnesi Deletedmom133 Maşallah diyelim.. 3. Trimester a gelince o tekmeler baya can yakmaya rahatsız etmeye başlıyor bu günlerin tadını çıkar 🙈🙈