Merhabalar hanımlar. Çalışan bir anneyim ve 26 haftalik hamileyim. 32.haftadan sonra calisamaz raporu alıp işten ayrılmak istiyorum. Çünkü çok zorlanıyorum. 32.haftada hemen calisamaz raporu alacağım için doğum sonrası iznim de 8 hafta olacak. Sonrasında da ucretsiz izne ayrilacagim.ilk kizimdan edindigim tecrubeden dolayı 2-3 sene kadar calismamayi düşünüyorum. Bu süreçte de evden çalışmak istiyorum ama araştırdığım halde pek bir şey bulamadim. Evden çalışmak isteme sebebim de şu: ankaradayiz, eşim memur. Şu an oturduğumuz eve verdigimiz kira 30 bin tl. Normalde 36 bin verecektik ama ev sahibi insanlfli çıktı, durumumuzu anlatinca kabul etti. Seneye ne olacağımız belli değil. Biraz birikmisimiz var ama ona da ev etmiyor ki alalim. Tek maasla geçinmek zor cidden. O yüzden Allah yardım etsin bu durumda olan kisilere. Resim yeteneğim var. Kendi çapımda örgü vs örüyorum ama bu tür işler için de vergi falan ödeniyormuş. Fikir arıyorum ne yapabilirim diye. Her ay 30-40 bin tl kazanayim gibi bir hayalim yok. İşe göre 5-10bin bile yeter benim için. Çocuklarin, evin ihtiyacini gidermek için yetebilecek ufak meblalar aklımda şu an.