iremsenturk_16 merhabalar ☺️
Büyük kızım prematüre bir bebek 28. Haftada doğdu bulunduğumuz şehirde değil farklı bir şehirde sürekli hastaneye gidiyorduk hatta ben çalışıyordum doğum iznim bitince işten ayrıldım kızımla ayrı kalmak istemedim kızım 7 aylıkken gebe olduğumu öğrendim inanın dünya başıma yıkıldı desem yeridir başta hatta eşimle boşanma aşamasındaydık annem ve babam vefat etti sığınacağım kimse yoktu maddi olarak çocuklarıma hayat kuracak durumda da değildim ablam aldırmam için çok baskı yaptı . Ama ben vazgeçemedim dünyaya getirmeye karar verdim çünkü ben annem vefat ettiğinde aslında kardeşin önemini çok daha iyi anladım bize bişey olursa kızım yalnız kalmasın diye düşündüm çok şükür eşimle problemlerimizi hallettik . 31 ocakta da küçük kızımı kucağıma aldım şu an karşımda çocuklarımın oynamasını izliyorum iyiki hayatımıza gelmiş diyorum işin açığı karnımdayken büyük kızım kadar sevemeyeceğimi zannederdim hep şimdi diyorum ki ne kadar yanılmışım annelik başlı başına mucize bişey. Tabi ki sağlık sorununuz varsa bişey diyemem psikolojik olarak hazır olmak önemli denilse de gebelik bir çok anne için sürpriz oluyor belki yarın öbür gün siz çocuğunuza kardeş isteyeceksiniz yada çocuğunuz okul dönemine vs başladığında sizden kardeş isteyecek tabi ki sizin vereceğiniz bir karar bu hakkınızda hayırlısı olsun 🌸