ysmnsen Çok düşer mi indirimde kararsız kaldım şimdi bile indirime girenleri belki kasımda daha uygun düşer diye almıyorum cinsiyeti haftaya öğreneceğiz en azından birazdan başlayayım diyorum siz ne düşünüyorsunuz kızlar
Aloska ysmnsen balım 24. Haftadayım çoğu şey için Kasım indirimini bekliyorum hem bebek biraz büyüsün gelişimine göre alayım hem indirimden yararlanırım diye düşünüyorum
ysmnsen Aloska Asko bizde hiçbir şey almadık bir çorabı bile yok🤣 almak için sabırsızlanıyorum ama işte Kasım indirimlerinde çok mu düşer diye kafam karışık 🤣
Aloska ysmnsen kıyafette çok olmasa bile çantalarda yataklarda kremlerde pedlerde vs inanılmaz indirim oluyor geçen sene arkadaşıma anne kutusu hazırlamıştım baya karlı olmuştu benim için 🤍
anneoluyorummm103 Bence beklemelisin zaten daha bebiş küçük acelen yok indirimden bol bol alışveriş yaparsın ☺️
Nisanmomy ysmnsen ben 22. Haftadayım henüz bir şey almadım. Nasip olursa 26 dan sonra almaya başlayacağım. Kasım indirimlerimde de yine alışveriş yaparım. Bence sizin erken kasımda 22-23 olursunuz o zaman da alabiliriz.
annesininincitanesi ysmnsen Ben daha cinsiyet öğrenmeden alışverişe başlamış biriyim ama sadece indirimli ürünler alan biriyim aynı zamanda. Bence Kasım indirimleri beklenebilir canım hem cinsiyeti öğrenmiş olursun hem de gerçekten fiyatları düşen ürünler çok oluyor.
bartulies ysmnsen daha 8 haftalık hamileyim ve aventlerde indirim varmış kendimi tutmaya çalışıyorum emzik almamak için üstelik ilk gebeliğimde değil ama ah bu heves yokmu oğluödada böyle başladım çoğu şeyi giydirememiştim bile 😂 dayanabikirsen cinsiyeti bekle bence
ysmnsen bartulies ay evet 350 düştü bende alsam mı çok kararsız kaldım sonra dedim belki kasımda daha çok düşer böyle böyle bekliyorum biri bizi durdursun lütfen 🤣