Sevgiiss Kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Biz 10 hafta olduk. Bir iki gündür bulantım biraz hafifledi.! Oğlumu uyuttum sunumsuz kahve içeceğim . Sizler neler yapıyorsunuz 🥰 ☕️☕️☕️
demirrleydi_ Sevgiiss afiyet olsun🩷 acıktım bişeyler yiycem bende kahve modunda değilim sanki bugün bizde 34+5 olduk zaman geçmek bilmiyor ya
Sevgiiss Cimcime30 hadi bakalım ben ince çizgi gördüm koyulaşma olur gibi hissediyorum. Awox var mı elinde
Cimcime30 Sevgiiss awox var cnm kuruma olabılır mı o Cızgı sonradan netlıgı gıttı gbı ılk başta görüyordum sonradan zor goruyorum
Sevgiiss Cimcime30 awoxta hiç kuruma görmedim varsa var yoksa yok bende öyle çıktı o yüzden sanmıyorum . Bugünde yapsan belli olurdu aslında
demirrleydi_ Sevgiiss inşAllah canım ilk zamanlar güzel gidiyo son bir kaç hafta kalınca zaman duruyor sanki
Sevgiiss Cimcime30 bana öyle geliyor ben 1 sene test yaptım biliyorsun. Ve hem negatifi hem pozitifi defalarca gördüm ondan awox kuruma yapmaz diyorum
mom_51 Sevgiiss evet canım. Hemde nasıl zor. 2 gün oyalandı kaçtı şimdi bitirmeye çalışıyoruz 🙍♀️🙍♀️
Cimcime30 demirrleydi_ öyle olur ben artık sekız aylıkken yürüyemez nefes alamazdım ıkı yastıkla uyurdum mıde yanma dan dokayı