penbe_karisi EsoMom_ dedimn ha yavaş yavaş baslicam dün pencereler ve perde bitti yarın koltuk yıkama gelecek bugün dolaplar ve kapılar detyali silincek o sırada bende dolaplarda küçülen yazlıklari falan secicem 😒😀😁
Ozgemlym Ozgulkcr01 19. Haftada söyledi. 24. Haftada çıkmamıştı 28 bekleyelim bakalım dedi çarşamba kontrolüm var bakalım.
penbe_karisi Burnosunn_annesi dedim yaaa bacıkom önce halılar kalktimi ya Allah bismillah diyorsun gerisi kendinden geliyor 😁😁😁Önce haliii o insana korkunç geliyor
deletedmom43191 penbe_karisi her defasında yanımda destek vardi taşınırken simdi tek basina 3 cocukla anladin sen onu 🙄🙄🙄
penbe_karisi deletedmom43191 kolayyy gelsinn canm umarimmm zorlanmadan ben hersyei kolaylıkla halledersin 💋🥰💋🥰
Ozgemlym penbe_karisi çok şükür bacım bizim bitcek gibi değil 300 daire 😣😣 gece 12 de beton döküyorlar şikayet ettik kaç kere. Pisliği sesi lanet ettim. Darısı bize bakalım inşallah bende yapabilirim temizliğimi 😊
Ozgemlym penbe_karisi sorma ya kızım gece uyanıyor 5.5 yasında bebek gelcek bakalım napcaz o seste. 😔