demirrleydi_ penbe_karisi teşekkür ederim ama huyum değil bişeye başladıysam illa o iş bitecek şunu yapayım bunu yapayım derken baktım bitirmişim bir koltukların yıkanması kaldı onuda ben yapamam dedim eşime dedim ara gelip yıkasınlar
penbe_karisi kaya_kaya ellerinee sağlık bacım geçmiş olsun malesf insan bir evin içine girdimi bitmiyor gerisii geliyorr 😀
kaya_kaya penbe_karisi teşekkür ederim canım ❤️ maalesef öyle insan girdi mi ya tamamen yapacak bir yer toplu bir yer dağınık psikolojim bozuluyor 🤣
penbe_karisi Ozgemlym ayy umaraim biran onceee düzelir canmm benimde öyleydi bitmek bilmeyen bir inşaat vardı şuan sadece mutfak dolapları ve kapılar kaldı benim çok şükür
Ozgemlym penbe_karisi çok şükür bacım bizim bitcek gibi değil 300 daire 😣😣 gece 12 de beton döküyorlar şikayet ettik kaç kere. Pisliği sesi lanet ettim. Darısı bize bakalım inşallah bende yapabilirim temizliğimi 😊
penbe_karisi klncbebek 🤣🤣🤣🤣valla benim kocayin perti çıktı bugün 🤣🤣ilk defa düzgün taktı 3 4 odanın hepsini taktı
penbe_karisi gulo21_ aman canm dikkat et bende karismadin ilk 3 ay şuan 5 ayına girecem yavaş yavaş abla geldi eşim perdeleri halleti öyle 🥰
penbe_karisi yaseminyaldiz inşallah bacım benimki bitmek üzere penceler perdeler tamam halılar yıkamada salı günü koltuklarum yikanicak bir kapılar ve mutfak dolabı kaldı
Ehjfjsjs penbe_karisi bizim buraya kış gelmedi daha yaa 😂😂 ama Ekim sonlaruna doğru olabilir artık hem kış hem bebek temizliği 😆😍
penbe_karisi Ehjfjsjs 🤣valla bizim burayada geç geliyor ama benim evne zamandandir temizlenmediginden icim gidiyordu 3 ay yattım hep düşük riskim vardii yeni yeni zaten doğuma yakın bidaha yapilicak 🤣ev işi nankör
ikiprensesannesi___ penbe_karisi her yeri foşur foşur yıkamak istiyorum ama erken gibi de geliyor sanki iki bebe hemen kirleniyor tekrar 🥲inşallah Allâh izin verirse bu aralar düşünüyorum bakalım
penbe_karisi ikiprensesannesi___ vallahi aslında erken değil tam zamanı ben ilk 3 ay yapmadığımdan dolayı anca düşük riskim vardı doğuma yakın birdaha yapicaz 🤣🤣
gulo21_ penbe_karisi 😀aynen bide bende pcos vardı zor hamile kaldım temizlik fln şuan umrumda değil ev temizlenir
Ehjfjsjs penbe_karisi 😂 sorma.bacim ya :)) geçmiş olsun bu arada inşallah sağ salim alırsın kucağına canım doğum ne zaman 😁 bende haftaya halıları yıkamaya vercem cam perde girmem lazım agirlastim iyice
ikiprensesannesi___ penbe_karisi iki kere de yaparız bu gidişle 😣ben hiç iş yapmak istemiyorum her yer battı resmen halılarım falan 🥲