selininannesi1609 Konya’da detaylı ultrason fiyatları ne kadar bilenler yazabilir mi teşekkürler şimdiden
Merveue selininannesi1609 Bedia karaya yaptırmıştım 4 ay önce 4.000₺ vermiştim. Güncel fiyatı nedir bilmiyorum
batusveannesi selininannesi1609 başkent Hastanesi’nde Emel hanım diye biri yapıyormus 6 milyar dediler
Sultansultis Selçuk üniversitesinde prof aybike pekine gittim çok detaylı baktı cd de veriyor bebeğin yüzünün fotoğraf ve videolarını içeren, 3250 tl ödedim
batusveannesi Sultansultis çok iyiymiş gerçekten daha önce bilseydim giderdim ona fiyatı da çok makulmus valla
selininannesi1609 Sultansultis sırayı direkt alabiliyor muyuz yoksa önce muayene mi gerekli ben şehir dışından geleceğim de o yüzden gidip gelme konusu da sıkıntı
selininannesi1609 Kahverengihisler sırayı direkt alabiliyor muyuz perinatoloji bölümü olması lazım Yoksa önce bi muayene olup öyle mi sıra veriyorlar
Sultansultis selininannesi1609 ben de şehir dışından ilk defa gittim. Özel muayene sekreterliğini arayıp sırayı alıyorsunuz gidince detaylı ultrason diyorsunuz ve bakıyorlar tek sefer gitmek yeterli öncesine gerek yok. Ama 3-4 hafta öncesinden sıra alın baya yoğun bulamazsınız.