kayamommyy Piskolojim altüst resmen ya bebeğim dönsün istiyorum çok stresliyim ya sezaryendan çok korkuyorum napacağım bilmiyorumm
Gokturkmom_ kayamommyy inanın korkacak hiç bişey yok ben isteğe bağlı sezaryen oldum çok konforlu geçti :) birilerinin kötü deneyimi oldu diye sizde aynısını yaşayacak değilsiniz 🙌🏻 eğer sezaryen olursa da içinizi ferah tutun
Havin49_ kayamommyy ben normal doğum yapan biri olarak adla bidaha normal doğum yapmam Allah ta bu sefer içime göre nasip etti sezeryan olucam ve çok mutluyum
aleyy53 kayamommyy benım bebegım de makat gelişti daha dönmez büyük ihtımalle 38 de sezeryan oldkm ben
Prensiminannesiyim kayamommyy bende 28.haftada makat geliş olduğunu öğrendim doktorum döner daha stres yapma dedi ama rahmim çok darmış benim bu yüzden bebeğimin poposu kanala sıkışmış dönememiş yerde yokmuş 34.haftada çok şiddetli sancılarım ve suyum geldi sezaryen oldum o kadar ağlayarak girdim ki doğuma sezaryen olcam diye kendimi yedim bitirdim ama çok güzel geçti sonrasında dik dur başın hep yukarda olsun yoksa anestezi boynuna kadar çıkıyo benim çıktı berbattı tabi kimse bilgilendirmedi beni bide yanına bolca bitter çikolata ve türk kahvesi 2si bir arada ve 5littelik su al hepsini iç doğumdan sonra sondayı çıkarınca hemen kalk toparlan yürümeye çalış karnını tutarak rahat yürüyorsun merak etme yürümezsen açılamazsın ben doğumdan sonra hiç oturmadım hep kendi işimi kendim yaptım eşimde annemde çok destek olmak istedi ama ben istemedim tutmayın kendim kalkcam derdim kendim kalkar otururdum emzirirdim 7.günü arkadaşımın nişanına gittim ve vallaha saatlerce oynadım hiçte bişe olmadı 10.günü misafirim geldi çokta kalabalıktı her işi kendim yaptım 3 gün boynum ağırdı anesteziden o kadar o da su içmedim bide uzandım kafam aşağıda diye ağırdı kahve iç 3 gün boyunca dikkat et hemen geçiyo hiç korkma ben normal doğum diye ağladım şimdi diyorum vardır her işte bi hayır sıkma canını
Prensiminannesiyim kayamommyy şuan iyi ama doğumdan sonra kalça çıkıklığıyla uğraştık biraz çok sıkışmıştı poposu kanala sezaryende bile zorlandılar normal hayatta doğuramazdım her şey de vardır bi hayır ben baya normal doğum istiyorum diye yalvardım doktorum kızdı iyi ki de kızmış ve sezaryen olmuşum diyodum çocuğum için ne iyiyse onu doktor bilir
asil15 kayamommyy bence sezaryendan korkmayın kısmet olursa 3. Sezaryen olucak ama ilk olsa bile asla normal dogurmazd8m.
asil15 kayamommyy acıya dayanıklı değilim cnm ilk doğumunda açılmam ve sancim olmasına rağmen 12 saat çekmiştim artık dayanamayıp sezaryena dönmüştüm artı son zamanlarda burda okuyorum çok fazla dikişler olan yada vajinal genişleme yaşayanları ayrıca kendini salmadigin sürece aynı toparlaniliyor
Gokturkmom_ kayamommyy ben hep bebeğime kendim baktım bana yardımcı olanlar yemeğime ,evime çamaşırıma yardım ettiler 1haftaya baya bi toparlanıyorsunuz
zezeeyyy kayamommyy sezaryenden hiç korkmayın 1 hafta sonra 3. sezaryenimi olacağım benim bebeğimde hep makat gelişti 36. haftada döndü :)
SuEr_Tu1512 kayamommyy Korkma, korkulcak hiç bişey yok. İlk doğumum sezeryan oldu, şuan ikinci doğumumu yapıcam bu da sezeryan. 10 tane de doğum yapsam yine sezeryan isterim, bende normal doğumdan korkuyorum 🫢
Nuruzunn kayamommyy evt karsık kısımda aşırı baskı ve ağrı olduğu için gttim hastaneye bebeğin başı aşaya döndüğü için bu şkl ağrılar normlmiş doğuma yakın dönenler var stres ypma