Fatmanurduru Kızlar detaylı ultrason için bu hastaneye randevu aldım aslında sanatoryum hastanesi olarak ama eğitim araştırma hastanesi ile birleşmiş. Bu olay geçen hafta oluyor yeni yeni kendime geldiğim için yazıyor ve fikir istiyorum sizden 🙏 ben 21+1 de detaylı için gittim buraya radyolog yapacaktı. Neyse uzandım stajyere iş öğretiyor radyolog benim üzerimden. Kız elindeki aleti öyle bir bastırıyor ki canım acıyor ultrason jeli bile sürmedi . Ben sesimi çıkarmadım baktı zar zor sonra radyolog aldı 3-4 dk sonra o bakmaya başladı. Ama hiç bilgi vermiyor emin konuşamıyor böyle. Düşünün 3 aylıkken öğrendiğim cinsiyetten bile emin olamadı erkek gibi dedi. Sonra kist var dedi yakınlaştırdım yok dedi. Suyun az alt sınırda dedi sonra yok değilmiş dedi. Ve ekranı bana hiç çevirmedi boyunu kilosunu bile söylemedi ultrason çıktısı bile vermedi. Ben neden böyle yaptınız deyince sizin söylemeniz gerek bi anneye gösterdik görmek istemedi dedi ben ne diyeceğimi bilemedim ağlayarak çıktım odadan. Rapor e nabızdan görür doktora çık dediler. Ben özel bi hastanede gösterdim doktor rapor yok dedi. Organlara dair bilgi yok dedi. Sadece su yeterli yazıyor ve kaç haftalık olduğu yazıyor. Özeldeki doktor bebek iyi görünüyor tekrar yaptırma ama rapor varsa peşine düş dedi ben ne yapacağımı bilemiyorum siz olsanız ne yapardınız 🥲
Daisyy000 Fatmanurduru Cebeci tıp fakültesi hastanesinde yaptırın. Tam 1 saat detaylı bakıyorlar. Sizin yanınıza da izlemek için ekran takmışlar oradan bakıyorsunuz.Once asistanlar bakıyor sonra uzman doktor gelip bakıyor, sorulara cevap veriyor
Fatmanurduru Daisyy000 nasıl alabilirim bilmiyorum hemen verirler mi 22. Haftaya girmek üzereyim randevular doludur muhtemelen 1 ay öncesinden bakmak gerekir diyorlardı 🤷♀️
Daisyy000 @Sevgiiss @Fatmanurduru Randevu almanıza gerek yok sabah erkenden 9 gibi kadın doğum polikliniğine gidip bankodan muayene sırası alacaksınız. Muayeneye girince detaylı ultrasona girmek istediğinizi söyleyeceksiniz size gün verecekler. Sıranın gelmesi biraz uzun sürüyor ,benim 2 saat sürdü, çocuğunuz vs varsa birine bırakırsanız iyi olur.🌸
Daisyy000 Hastane gayet iyi. Bana uzak olmasa tercih ederdim. Ablam 3 dogumunu orada yaptı çok memnun kaldı. İlgi alaka çok güzel,sadece eski bir hastane ,yani şehir hastanesi gibi konfor arıyorsanız bulamazsınız
Hasharia Fatmanurduru canım bende sanatoryuma gidiyorum ama hangi hastane bilmiyorum bana perinatoloji dpktoru bakıyor hatta bu yüzden burayı tercih ediyorum çünkü diğer yerlerde doktorun kendisi olmuyormuş burda doktor var ve çok iyi birisi sanatoryum eğitim araştırma hastanesi
Fatmanurduru Esma006 keşke ya o kadar pişmanım ki hele verdikleri raporu görseniz sadece haftası ve su bilgisi var 🥹
Hasharia Mavilim123 evet bende sadece o doktor için çankayadan oraya gidiyorum gercekten dünya iyisi bir doktor