aysct 11+5 teyim son 2 haftadır birşeyim yoktu bu hafta karın ağrım ve akıntım artmaya başladı. Bazen sarımsı bir akıntı oluyor bazen şeffaf beyaz. Normal bir durum mu? Salı günü doktora gideceğim
raksanayusifova aysct Bendede oluyodu bir ara sonra durdu şimdi yine öyle oluyo, hafta 28+2🤰 Doktora söylemedim ama, yakınım diyoki öyle herkezde oluyo korkulacak bişey yok diyo🙁
Bykessra aysct bende 11+2 deyim benimde beyaz ve sarımsı akıntım var bir iki gündür kaşıntı yanma yok çok hafif koku var sadece. Geçmezse cuma günü kontrolde söylerim diye düşünüyorum
annesininincitanesi aysct enfeksiyonunuz olabilir ben de 2 kez geçirdim 35+6yız akıntı dahil hiçbir belirti olmadan sadece idrar tahlilinde gördük ihmal edilmemesi gerekiyor tahlil verin bence
raksanayusifova Hizliveofkeli enfeksiyon varken mutlaka kaşıntıda oluyomu? Kaşıntısız enfeksiyon ola bilirmi?
aysct raksanayusifova herkes rahim büyüdüğü için diyor ama insan yinede tedirgin oluyor bir sorun mu var diye
raksanayusifova aysct Bendede yok o yüzden sordum, bence enfeksiyon diğil rahim büyüdüğü için ola bilir evet
aysct annesininincitanesi doktoruma söyleyeceğim Salı günü daha önce hiç bu kadar yoğun akıntı yaşamamıştım. Siz nasıl bir yol izlediniz
annesininincitanesi aysct Tahlile göre ilaç kullanımı ister muhtemelen doktorunuz. Bana monurol isimli tek kullanımlık bir şase ilaç verdi her ikisinde de o şekilde toparlandım. Değerler ne kadar yüksekse ve idrar kültüründe üreme varsa doktorun antibiyotik verme ihtimali o kadar artıyor. Benim çok yüksek değildi 😕 Allah yaşayan herkese şifa versin 🙏🏻