Aaaa9698 Merhaba benim erken doğum riskim var şuan şehir hastenesinde yatıştayım ama burda doğum yapmak istemiyorum özelde istiyorum özelde erken doğum yapınca bebek kuvezde kalınca ücreti devlet karşılıyor mu nasıl oluyor bu süreci bilen var mı acaba
rabiisso Aaaa9698 merhaba 33 haftalık doğuö yaptım oğlum 11 gün küvezde kaldı. Hayır eğer özelde doğum yaparsanız siz ödüyorsunuz. Fakat ben şehir hastanesinde doğum yaptım orada yeterli alan olmadığı için çok pahalı bir hastaneys yatırdılar oğlumu sevkli gittiği için biz hiçbir şey ödemedik.
rabiisso Aaaa9698 hatta bana devletten bilgilendirme mesajı geldi . Yıl 2021 …. Hastanesine oğlunuz için 52 bin tl ödeme yapıldı diye.
Aaaa9698 Ben işte doğumu özelde yapmak istiyorum ama kuvez sürece çok uzun olursa maddi olarak onun altından kalkamayabiliriz rabiisso
rabiisso Aaaa9698 maalesef öyle. Çok büyük paralar öıkabiliyor Ama siz bir daha araştırın belki değişmiştir 4 senede
batussss Ben 2022 yılında 34 haftalık doğum yaptım bebeğim özel hastane yoğun bakımında kaldı 8 gün hiç bir ücret ödemedik bebek için genede bi araştırın