Enguzelbekleyis8080 En son 9+3 de gitmiştim şuan 11 haftalığız 13. Haftada gidicem diğer kontrole sizce cinsiyet belli olur mu o zaman bide devlet hastanesine gidiyorum devlet hastanesi kaçıncı haftada söylüyor
kaya_kaya Enguzelbekleyis8080 ben oğlumda 12+5 de falan öğrendim sanırım devlet Hastanesi’nde şimdi 10+3 doktorum gayet ilgili 12. Haftada ikili test yapılacak sonrasında 13 haftalıkken giderim sonuçları almaya belki o arada muayene falan ederse belki bende öğrenirim diyorum.
teraziela Enguzelbekleyis8080 Ben ilk kızımı 13 haftada öğrendim şuan ikinciye hamileyim onu 15 de söyledi özel ve aynı doktor🤭
Momm006 Canım devlet söylemiyormuş erken olsada normalde özelde söylüyorlar ama benim doktorunda emin olmak adına tahmini vardı ama 16. Haftayı bekliyor
edaabykl Enguzelbekleyis8080 cogu oyle ozellerde 12.haftalarda diyolar ama devletiin cogu 16 da söylüyor ama cinsiyeti net gorurse tahminde bulunur bence
ikincibahar_08 Enguzelbekleyis8080 evet canım 12. Hafta erken ama bir tahminde bulunayım dedi baktı erkek dedi 16. Haftada tekrar kontrolüm vardı erkek olduğu kesinleşti