_nejla_ senos15 degerin daha dusuk seviyelerde oldugu icindir canim. Ben ilk ogrendigimde 112 ile ogrenmistim silikti gecen ay 29 ile ogrendim yine cok silikti yani kaset test oldugu icin hemen koyulasmiyo buyuk ihtimalle o yuzden strese sokma kendini hersey guzel olcak
senos15 _nejla_ Cimcime30 şimdi yeniden yaptım kızlar iyice koyulaşmış ben sanırım hamileyimmm 🥰🥹
Hamide_1 Test bozuk çıkıyo kesin sonuç kan verin derim 10 test yaptım nerdeyse onunda da silik çıktı kan verdim gebelik yok regl dönemi hormonlar dan da olabilir diyolar bence teste güvenmeyin direk kan verin
senos15 Hamide_1 7 adet yaptım 3 günde hepsinde de çıktı hepsinin bozuk olma ihtimali var mı ki canım ya kan için erken diye düşünüyorum da
senos15 _nejla_ şuan varya tam anlamıyla elim falan titriyor 🫨 ben şok iyice emin onunca bir tuhaf oldum yaa nasıl olcak şimdi diye 😂
senos15 Lovebaby27 darısı tüm kalpten çabalayan ve isteyenlere inşallahhh sağlıkla tez zamanda kucağınıza almanız dileğiyle canlarım 😍🥰🥹
senos15 ErsBegAs vallahi inanamıyorum ilk denememizdi şoktayım şuan yani olmaz hemen diye düşünüyordum
ErsBegAs senos15 3 ay kafama taktım 4. Ay tatile çıktık unuttuk derken geldi paşam 🥹😍 sağlıkla kucağına al canımm