sepselin  Kızlar ilk idrarımla yaptım üstteki innovita alttaki prodoctor ikisinde de çok çok silik sizce hamile miyim yalancı olabilir mi evde herkes uyuyor bayılcam şimdi
myangelson sepselin iki testte de yalancı pozitif olacağını sanmıyorum gebelik var yüksek ihtimalle gözünüz aydın 🌸 hemen kan verin netlestirin
sepselin Ay çok teşekkür ederim fikirleriniz için şimdi gidip kan vericem inşallah vardır çok heyecanlandım gerçekten🥹🥹
sepselin Monarosa22 doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım döngümü bilmiyorum 2-5 ekim arasında olacak diye saydım 5 ekim sabah da başlamayınca test yapayım dedim
sepselin hera33 1-2 haftadır beyaz akıntım, göğüs hassasiyetim var geçen hafta baya uykuluydum ve duygusaldım. 2-3 gündür de kasık ağrım var regl olucam diye düşünüyordum ama bugün sabah da olmayınca yapayım dedim testi bakalım kan sonucuyla göreceğiz 😍
sepselin senos15 doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım döngümü bilmiyorum 2-5 ekim arasında olacak diye saydım 5 ekim sabah da başlamayınca test yapayım dedim
hera33 sepselin bu kasık ağrısı tam olarka nasıl canım regli olcak gibi mi bende afedersiniz rahmimin üstü ağrıyor bacakalrım bir de