Silaaaamom2025 erikarpuz sağlıkla güzellikle büyüsün bebişiniz 🥰💕 epidural e ihtiyaç duydunuz mu peki hiç ben bu ara çok aradayım ya devlette epiduralsiz yapcam yada özelde epiduralli yapcam çok korkuyorum acaba yapabilecek miyim diye düşünüyorum sürekli 🥹
erikarpuz Silaaaamom2025 çok teşekkür ederim 🥰 tabi ki ihtiyaç duydum çok istedim ama 6 santimden sonra sormuşum o zamana kadar da karşılamam daha normaldi sonrası zordu
P16 erikarpuz Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım inşallah benim de böyle kolaylıkla olur 🤲🏻 ama çoook korktuğum bir şey var kesi atıyorlar dediniz ya o anladığım yere kesi atıyorlar sanırım o çok acıyor mu sonra ne zaman iyileşiyor ben en çok ondan korkuyorum 🥺
erikarpuz P16 aminn inşallah canım 🥰ben de kendim yırtılırım diye daha çok korkuyordum ama kesi daha atlatılabilir geldi bilemiyorum ki dünden beri oturamıyorum dikişler ağrıtıyor haliyle ama ayaktaki her işimi yapıyorum bebeğime bakabiliyorum iyileşme sürecini henüz bilemiyorum maalesef
1aleynax Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🌸dikiş atarken yada kesi uyuşturma yapıyorlar mı
erikarpuz 1aleynax kesi atarken hissetmedim sancıların ağrısı daha fazlaydı ama dikişten önce 3 yerime ağrı kesici iğne yapıldı onu hissettim dikişleri hiç hissetmedim bile
Meyra-tt Gözün aydın hayırlı olsun 🌸 sağlıklı büyüsün insallah, bende 37+6 dayım bakalim 10 ekime gün verdi doktorum oncesinde gelmez diye dusunuyorum :) artik saglikla, hayırlısıyla darısı basimiza
erikarpuz Meyra-tt çok teşekkür ederim 🥰 10 ekimi çok istiyordum ben de 10.10 güzel tarih sağlıkla gelsin ☺️
Yasmin_34 erikarpuz mrb hayırlı olsun. Doktorunuz kimdi acaba.2 sene önce bende o hastanede doğum yaptım ve sürecimiz aynı ilerlemiş. Kendi doğumumu okudum sanki .
erikarpuz Yasmin_34 çok teşekkür ederiz :) Asiye Uzun çok memnun kaldım kendisinden ve evet gerçekten de herkes sürecin genelde böyle ilerlediğini söylüyor :)
Silaaaamom2025 erikarpuz ayy çok korkmaya başladım ve kararsızım epidural konusunda dayanabilir miyim bilemiyorum keşke nasıl bi acı olduğunu Bilsek 🥹
Drydryhna erikarpuz merhaba gözünüz aydın maşallah çok güzel geçmiş doğumunuz bende hastaneyi doktoru merak ediyorum hangi doktor acaba hastane hakkında biraz bilgi verirmisiniz bende doktorumu değiştirmek istiyorum 32+3 teyim
erikarpuz Drydryhna merhabalar çok teşekkür ederim, bahçelievler medipol hastanesi asiye uzuna gidiyorum kendisiyle gebelik sürecimin en başında kanamalarım varken tanışmıştım çok güzel yönetti önce Allah tabi ama sonra kendisine borçluyum bebeğimi kaybetmek üzereydim çok ilgilendi gerçekten normal doğum yapmam için çabaladı
erikarpuz Silaaaamom2025 öncesinde normal doğum yaparsam ben yaptıysam herkes yapar diyeceğim diyordum gerçekten ben yaptıysam herkes yapar diyorum sadece sancılar gerçekten kemikleriniz kırılıyor gibi hissettiriyor ama sonucu çektiğim her saniye acıya değdi 🥹
Yasmin_34 erikarpuz doktorunuz kimdi acaba .bende 2 sene önce medipolde doğum yaptım.ve şuan okuyunca kendi doğum hikayemi okuyorum sandım.bire bir aynisi ..doktorunuzu merak ettim
Drydryhna erikarpuz evet ben de şimdi sordum hastaneyi arayıp 48.000 normal doğum sezeryan mecburi ise 68.000 fiyat verdi muayenesi 2250 ben eğer siz memnun kaldıysanız gitmek istiyorum çünkü beni normal doğuma yönlendirebilecek bir hastane istiyorum bazı doktorlar sezaryenle alıp kurtulmak istiyor