Hatnbnr Merhaba 20+2yim detaylı ultrason için randevu bulamıyorum siz nasıl hallettiniz acaba tecrübeli olan bilgilendirir mi
Dilo1 Hatnbnr şansa biraz bulmak ben buldum ama hiç iyi bakmadı tekrar özele gittik bide çocuguma down sendromlu istersen aldırın felan dedi ama özeldeki doktor öyle bişey yok dedi boş yere korkuttu
ervanur38 Benim kardeşimin eşi bulamadi randevu özelde çekindi Kızılay hastanesiydi sanırım 4 bin TL’ye. İnşallah siz bulursunuz sıra ama şu gün randevu açılacak deniyo sabah erkenden gittiler randevu almaya ama dolmuştu bile
2030ilra- lux38 saat 10 olur olmaz mhrs sen deneyin ben öyle almıştım ama dk bile geçirmeyin hemen bitiyor
2030ilra- lux38 ilk ona almıştım sonra 3 gün kala iptal oldu yine aynı şekilde ezgi hocaya aldım ama dediğim gibi 9 59 da açık tutun mhrs nizi hemen bitiyor bilgileri o saatte girin 10 olunca direk arama yapın
2030ilra- lux38 bu arada özel hastane gibi renkli vermiyorlar ben Kızılay’a da gittim öncesinde ordaki ilgi sıcaklık yok ama gerekli bilgilendirme yapılıyor son dk lar eşimi de içeri alıp bilgilendirdi bebek hareketsiz ise biraz yürüyüş yaptırıyor
Hatnbnr 2030ilra- Mhrs dediğiniz 182 mi biz hastane numarasını arayın demişlerdi hep orayı arayıp sorduk
Hatnbnr Ayın 29nda 2.30ta açmışlar randevuyu 4.30ta aradığımızda dolmuştu sabah 8de arayın dediler 8de aradılar doldu dediler
2030ilra- lux38 evet renkli yok malesef yani yüzünü de göremiyorsunuz yan profil çekiyor kafası gövdesi vücudu olarak
2030ilra- lux38 ne demek faydam olduysa ne mutlu 🙂 yani gerekenleri söylüyor çok sıcak bı Dr değil ama zaten önemli olan gerekeni söylemesi
Hatnbnr Ya özel hastanede de 7-8 bin istiyo o paraya çocuğuma bişey alırım hiç yaptırmasam bişey olur mu ki herhangi bişey olduğunda aldırma gibi bi düşüncem yok ikili tarama yaptırdım risk çıkmadı temiz şükür Dilo1
baby2annesi Dilo1 merhaba bende dün aynı şekilde muayene oldum bana da risk var dedi down için kalpte parlaklık ve böbrekte genişlik dedi ense kalın dedi size de mi öyle şeyler dedi
Dilo1 Hatnbnr yaptırmayı düşünmüuorsanız yaptırmayın bişey olmaz ben ilk çocuğumda yaptırmadım ikincidede beni strese soktu sadece