Ozlmcan Kızlar merhaba birkaç haftadır sırt ağrım var bugün aşırı bir ağrı oldu oturmam yatmamda zorlanıyorum hamilelikle bir alakası var mi bilgisi olan yazabilir mi
Srfn11 Ozlmcan 25 teyim bende ayni durumdayim sirtim agrimaya basladi artik yatarken ztn gece uykulari yoktu birde bu eklendi 😫😫😫😫😫😫
Ozlmcan Arsee 18 haftalığım sol kalçama aniden ağrı saplanıyor bazen kımıldayamıyorum kontrolüme 2 hafta var
Ayseosman Arsee ben 29+4. Günlük olcak ama ölcem Ağrı'dan hıc uyuyamıyorum hasretım uykuya sabahta kalkmak istemiyorum 😫😫😫
Arsee Ozlmcan ağır bişey mi yaptınız ondan olabilir belki bu haftalarda çok şiddetli bı ağrı olmaması lazım bol bol dinlenin geçer inşallah
Arsee Ayseosman yastıkla destekleyebilirsiniz ben sola dönüp sirtima kırlent koyuyorum mesela daha sert olduğu için daha iyi oluyor ondan destek alıp uyuyorum başka türlü uyuyamıyorum sizde deneyebilirsiniz
Ozlmcan Arsee ev temizliği yaptım normalde de yapıyordum ama bu fazla bir ağrı oldu özellikle sol tarafımda hissediyorum kolum bacağım sırtım boynum bile 🙈😔