momygizz Kızlar 8 haftalık hamileyim, istanbul anadolu yakasında kadın doğum doktoru araştırıyorum. Ümraniye/ataşehir civarı çok çok iyi olur. Fiyat ve öneri alabilir miyim?
3boysmom momygizz ben ümraniye santralde şükran akalına gidiyorum çok çok memnunum🌸 muayenesi 2300dü galiba ben eski hastasıyım diye indirimli gidiyorum ama o civardı fiyatı. çoğu hastahane ile anlaşması var 🩷
Nisanmomy momygizz Medical park Göztepe şubesinde Fatma Nur Temel hocaya tavsiye ile gittim çok mumun kaldım. Şu an gebelik sürecinde ona gidiyorum
minnosbirkiz momygizz kartal Kızılayda yıldız ayhana gidiyordum, doğumumuda onda yaptım, çok iyi bi doktor tavsiye ederim
sumeyye_cc Çakmak erdem Gülçin demordoven e gidiyorum . Samimi bir dr. 2500 sanırım muayene benim özel sağlık var ama fiyatı öyle duymuştum en son.
momygizz sumeyye_cc benimde kızımın çocuk doktoru erdemde ama kadın doğum anlamında güvenemiyorum o hastaneye malum olaydan sonra
AynurrBYK Ümraniye santralde kend muaynanesi kadriye şener e gidiyorum ebemin tavsiysiydi 2300 musyne 3 hastanede felann doğum yaptırıyor