tugbazeyd1 Kızlar 15 haftalık hamileyimmm cinsiyeti belli değil kuzenim rüyasında parti gibi değil ama bir pasta görmüş ve üstünde rana yazıyormuş bana yorumlar mısınız 😇
asey232_ tugbazeyd1 benim eltim görmüştü öyle canım hatta asel diye de seviyodum ama kimin çocuguydu bılmıyom dedi bende kız olursa eğer onu düşünüyorum d2miştim hatta nasıl olduda ismine varana kadar gördün dıe gerçekten de kız oldu adıda asell 😊
tugbazeyd1 mlkunal o yüzden anlayamadık ben görsem dediğiniz gibi acaba cinsiyette kız mı ranada koymalı mıyım bilemedim :)
tugbazeyd1 asey232_ yaa gerçekten mii:) kuzenimde kız olsun çok istiyor ama rana ismini hiç düşünmemiştik açıkcası pastanın üzerinde yazıyormuş öyle görmüş :) bir oğlum var bende kız olsun çok istiyorum tabiki önce sağlıklı olması :)
asey232_ tugbazeyd1 valla öyle canım benimki tamamen tuttu ismine varana kadar 😊 tabiki önceligi saglıklı olması ama Rabbimden içinden geçeni nasip etsin inşallah benimde 3 kızım var bende bu sefer erkek istiyorum ama nasip tabiki nasipten öte yol yok😊