idilaytun Merhaba. 13. Haftanın içindeyim iki gündür durdurulamayan bir kanamam var. Hastanede yatıyorum iğne ilaç serum hepsi veriliyor. Doktorum inşallah tutunacak Plesanta tam oturmadığı için diyor yalvarırım dua edin evladıma ve bana sürekli ağlıyorum
Nisanmomy idilaytun Rabbim yardımcınız olsun. Dualarım sizinle Lütfen moralinizi yüksek tutmaya çalışın olumlu şeyler düşünün. Psikoloji de çok önemli şu süreçte. Bende kanama sorunu yaşadım çok şükür düzeldi. Bazı kadınlarda oluyor böyle durumlar
Nursemom90 Sakin ol canım benim bende aynı seyi yasamıstım 11. Haftamdı. Sonra kanama durdu bebek büyüdükçe plasentayı yukarı çekti düzeldi. Bu çoğu kadında oluyor kimimde kanama yoksa doktorlar söylemiyor bile. Sağlıkla al kucağına inşallah 🙏
idilaytun Nursemom90 Allah razı olsun benim Plesanta rahim ağzını kapatmıyor ama doktor anne ile bebek arasındaki bu bağ tam oturmadığı için oluyor dedi inşallah geçecek
idilaytun Nisanmomy amin inşallah Allah razı olsun. Ailemde annemle babamı kaybettim evladım bana büyük teselli inşallah sağlıkla gelecek
Nisanmomy idilaytun başınız sağ olsun. Rabbim yardımcınız olsun. Çok şükür şu an sizinle çok güçlü bebeklerimiz 🙏
GEBES3 idilaytun Allahım inşallah tutunur ve sağlıkla kucağınıza aldırır canı gönülden dua ediyorum Rabbim yüzünüzü güldürsün 🫠
busra34__ idilaytun bende 11+6 saydım pazar günü kanamam oldu az miktar bende yatış yaptım serumlar ilaçlar vs rahim ağzım 35 37 arası çıktı (rahim ağzına dikiş atıcaz dediler bir ara 25 çıktı )progestan başlandı sabah akşam içiyorum 1 haftadır devam leke şeklinde şuan sizi çok iyi anlıyorum Çarşamba kontrolüm var bakslım😓😢çok zor inşallah sağlıkla kucağımıza alırız şuan durumunuz nasıl?