Sevim010 Eda0509 ya aslında ben budum da nasıl söyleyeyim şimdi bunu burda belki de yanılıyorumdur ne bileyim ama eğer o şeyde ayıp denen bişey yani cepte gezdirmek
Aysnrplt Ayseglx sanki kanlı bişey gibi duruyor o içinde olan şeyin alt kısmında pıhtı var gibi ıyyy neymiş bu. Mesleği ne onunla ilgili bişey olma ihtimali var mı
Irmakdkm Arkadaş az önce yazdım ama görmedin herhalde kuaför den ben 10 lu muydu ne saç serumu aldım böyle şişeleri ama içindeki bu tarz değil ve güzel kokuyo
Sevim010 Efuli53 benim arkadaşımda buna benzer bişey buldu hatta eczaneye götürüp sormuş şişeyi bu renk ve şişe aynı Bayan istek arttırıc kızlar hatta şimdi internetten de buldum emin olayım diye yazdım yükleyeyim sizde bakın
Zeytinusss Sevim010 aaaa gerçekten mi 🤔🤔 şok oldum suan canım bulduysan ayarmışım bakalım ? Eğer öyleyse karısı için almış olabilir mi acaba yada bambaşka biri tabi 😏😏
Sevim010 Eda0509 canım bayanlar kullanıyor eczacı öyle söylemiş Şişe model i ve içinde ki renk bire bir aynı istek artması içinmiş
NekwaSultan Ayseglx kardeş burda biri yorum yapmış sac serumu olabilir diye aynen öyle sac serumu adam kellesiyor mu acaba 🙃 Ornek activital sac serumu yaz gör sise benziyo😉
Deletedmom667 NekwaSultan şişenin örneği cok bir cok damlalarda bu şişe kullanılıyor. Kaşserum şişeleride boyledir.. Burda ki konu şişenin içinde kuzum
Sevim010 [url=https://hizliresim.com/qdnA5Z][img]https://i.hizliresim.com/qdnA5Z.png[/img][/url] İnşallah yanılıyorumdur çok çok özür dilerim herkesten inşallah yanlış düşünüyordumdur ama o şişeyle aynı renk yazdım internete çıktı direk
Nurysf Sevim010 zaten adam eşini aldatiyomuş üstte de dedgm gbi ya kendi için geciktirici vb bsi yada karşı taraf için cinsel gücü artırıcı vb bsidir mantıken
Sevim010 Efuli53 yükledim canım bi bak da çok pişman oldum kaldırmaya çalışıyorum kalkmıyor da Belki de başka bi yağ krem falandır dedim sonradan da İlla bu şişeden bi tek bu mu olacak
Ayseglx Sevim010 yok yok önemli değil üzülmeyin sordum ben ne olursa herkesin fikri bu sonuçta sonuçta aynı renk ama bu basılınca dökülüyor biz onu açamadık
Efuli53 Sevim010 senin pisman olcagn bıse yok ki arkadas sormuş yardımcı olmaya calısıyorz bnce en mantıklıda senın dedıgın :)) belkı eskimiştir de içinde öyle bişe olusmustur küf gibi
Seherr Ayseglx cinsel gücü arttırıcı bir ilaç olabilir mi aklıma bu geldi nedense başka nolcakki hiç bişey gelmedi aklıma ayyy valla kafama takıldı şimdi bak acaba gerçekte ne 🙄