Srfn11 Ayseglx icindeki seyi siz soyleyince gordum ben🙄 sanki olusamamis bsy gibi degilmi ayyyy nerde bulduniz bunu ya evin ortasindami 😳
Srfn11 Ayseglx Alala cok enteresan bence bunu bir doktora gosterin tanidiginiz briisi varsa yollayin whatsaptan en iyi doktorlar anlar ne oldugunu
MasaaL Ayseglx Sperm felan olsa ceBinde ne arasın kız aklınıza kötü şeyler getirmeyin öyle ama dediğin gibi inde beyazımsı bişey var. Çalkaladın mı hiç ?
GamzeCan Ayseglx netten baktımda sperm testinede benzemiyor burna sıkılcak bisey olduğunuda sanmıyorum kapak gibi duruyo üstü🤔
Ayseglx Srfn11 aklımıza ilk gelen ya sperm testi ya da tüp bebek ya da bu bir yumurta içindeki şey garip olmasa esans yağ koku deriz ama koku yok yağ yok
Deletedmom667 Ayseglx içindeki ne burdan tahmın etmemiz imkansız damlaması ıcın şişeyi elinizle kavrayın baş parmağınız şişenin tepesinde olsun şişeyi yan tutun ve baş parmağınızla bastırın damlar..
Srfn11 Ayseglx Vala bnmde aklima oyle bsyler geldi 🙄 ama bunu esine sorsun dicemde eside oyle bsyse soylemez yani bir yalan uydurur.. siz onu alin bir hastahaneye gorurup sorun bence yarin 👀 cnku suphe edior diosun dogru cevabi asla alamaz esinden bence
Depresif_polyanna Ayseglx tup bebek ya da sperm testi değil canım biz yaptırdık bu işlemi. Öyle bi şişeye de konulmaz zaten 😊
Eda0509 Ayseglx cnm eline dökünce yağlı gibi bisey mi yada ne bilim kayganmi yada parfüm gibi hemen kuruyp gidiyormu elden
Ayseglx Deletedmom667 içinde garip birşey var bulanık böyle sperm desek minik minik siyah şeyler de var