peroksizom Herkese güzel yorumları ve desteği için çok teşekkür ederim, elimden geleni yapacağım inşallah siz merak etmeyin, sınır koyma konusunda da elimden gelen gayreti göstereceğim, destekleriniz çok kıymetliydi, iyi ki varsınız ❤️
Nursemom90 roz704_ doğurdun mu peki? Doğurmadıysan doğum sonrası nasıl ortadan yok oluyorlar izlersin 😅
Deletedmom_297 peroksizom bu tür şeyler sadece türkiye de var yurtdışında kaynana görümce elti tanıyan bile yok bırak karışmayı adam görümcesini yolda görese tanımaz işiniz zor ama bi okadarda bu sorundan kurtulmak kolay bu olayı bahane edip direk mesafe koyabilirsiniz mesela ben kavga çıkarır direk ağzıma geleni söyler mesafeyi koyardım bu olayı bi şans olark görün ve değerlendirin bence ama ben burda birazda eşinizde sorun gördüm bu derecede mudahale edecek kadar eşinizden yüz buluyorlar örn biz aklımızdaki ismi söyledik eşimin babası ve kaynım beğenmediler eşim sizene karışmayın dedi konu kapandı şimdi asla konuşamazlar .
Asenassmom peroksizom ay şaka mı diye okudum yaa bence dalga geçiyorlar eğer ciddilerse de güzel şaka de gül geç kafayı yemişler siz istediğiniz isimleri koyamadınız galiba içinizde kaldı de bir tane daha doğursunlar
sibelipek3101 peroksizom ne kadar üzücü dimi eşim de diyor ki yaşlı nolmus yine onları savunuyor ondan sonra ben de dedim ki kızım dedenin adı Ahmet tamam mı nasilmis
Yogurtlupilav peroksizom böyle saçma birşey olabilir mi ya 😄 bi zahmet doğurıverselerdi de kendileri koysaydı ismi. Ne derlerse desinler, isim sizin seçtiğiniz olacak.
powerpuffgirlss peroksizom evet kendilerine yapilsa çemkirirler eminimki 😂 iyiki kocan onlari dinlemiyor kulak bile asma gitsin 😂