kimchikimdi Kızlar normal mi 17 gunluguz basim cok agriyor bogazim yanıyor kemiklerim agriyor asiri üşüyorum. Hastaneye gitmek istemiyorum goguslerim ağrıdı ondan sonra böyle oldum. Soğuk bisi içmiyorum yemiyorum 5 6 saattir böyle oldum.
Burnosunn_annesi kimchikimdi geçmiş olsun canım bal limon sarımsak karışımı yap Bir de Ihlamur iç ben de böyle grip hasta olmuşum buradaki arkadaşlar demişti denedim iyi gelmişti
Zge12 kimchikimdi geçmiş olsun kuzum ıhlamur falan iç aşkım ayaklarını belini sıcak tut Allah’ın izniyle geçmez inşallah
ysmn2026 kimchikimdi bebek tam ememediyse yani gogsunuzde Süt birikmisse o da ağrısı ates yapar . Göğsüm agridiktan sonra oldu dediğiniz icin bence Süt ile alakalı . Ya tekrar emzirin ya da mutlaka sağım yapın
kimchikimdi Bugün oğlum biraz rahatsızdı onun stresi mi oldu noldu bilmiyorum cayır cayır yanıyorum bebeğime gecer mi bu
kimchikimdi ppmerlina Burnosunn_annesi [silindi] Zge12 Zge12 ysmn2026 Dadas Nursemom90 Baklavaseverim MadameTussauds asil15 Teşekkür ederim arkadaslarim, biraz emince geçmişti. Sadece kas agrim var hastaneye gitmek istemiyorum belki iğne yada serum yaparlar diye düne göre iyiyim muhtemelen çok temizlik yapıp terledim yordum kendimi bide sinirlerim bozuktu ondan olabilir.
Dadas kimchikimdi geçmiş olsun canımın içi. Sıcak şeyler içmeye çalış limonlu şehriyeli güzelce bir çorba falan iyi gelebilir. 🌸 En son ağlıyorum demiştin bir yazinda sanırım çok ağlamaktan grip oldun işte 🥺
MadameTussauds kimchikimdi Bacim mastit olmussun sanirim gögüsün sert mi tas gibi hissettiriyor mu atesin var mi
asil15 kimchikimdi oy bitanem çok geçmiş olsun dikkat et havalardan sen şimdi çabuk hastalık alirsin.
asil15 kimchikimdi dikkat bitanem yeter da az temizlik yap hem bana diyorsun hem sen durmuyorsun askim sen daha lohusasin bebek nasılsa sende öylesin Allah korusun senin agrin ona onun ağrısına sana gecer
kimchikimdi staRmama Ay bilmiyorum ki bugün hiç iştahım yoktu goguslerim sert değil fazla sütte gelmiyor dün çok fazla sertlesti sıtması tutmuş diyorlar ama bilmiyorum ki