Esanasckin İyi geceler herkese sevgili anneler daha önce suyum gelmişti ama henüz doğum başlamamış diyip beni gönderdier şikayetci oldum hatta sonra ailemin yanına geldim burda ki doktora gözüktüm oda aynısını dedi anlamış değilim 19 yaşındayım ilk gebeliğim ve bgn tam 40 haftalık olduk ama ulturasyonda 38+5 gözüktü sizce sıkıntı olur mu cok korkuyorum bebeğimin kilosuda 3kilo900gram
miroir Esanasckin Bana doktorum suyun gelirse bekleme hemen gel dedi daha 34 haftalığım yani bilen biri yazarsa daha iyi olur sanırım 👋🏻
OgretmenEva Esanasckin suyunuz geldi ve 5 doktor sizi eve gönderdi öyle mi? Hiçbiri de suyun azalmış olabilir takip edelim ya da sezaryene alalım demedi mi? Riske atılacak bir durum değil çünkü bu doğum belirtisi
Irmyldm9 Canım aksatma başka hastanede muayene ol haftanla ilgili bir bilgim yok tecrübeli arkadaşlar daha iyi fikir verir ama su konusu önemli 1-2 doktordan daha görüş al
Esanasckin Irmyldm9 canım toplam 5 doktora gittim hepsi aynı dedi şimdi salı günü başka doktora gidicem vajına bölgrmde baskı hissediyorumsa
Irmyldm9 Esanasckin. Sızıntı şeklinde geldi sanırım bir anda gelse biterdi ve risk oluştururdu bu yüzden demiş olabilirlermi?
Esanasckin OgretmenEva inanki hic bir doktor demedi doguma daha var dedi ve gönderdiler hatta hepsiyle kavga ettim salı günü başka doktora gözükcem
Rabiaizgi Bebek anne karnimda susuz kalmiyor her 3 saate bi kendini yeniliyor cocuk dogana kadar eger suyun gitmisse. Yurt disinda kaliyorum dokroruma sordugumda bana öyle demisti. Suyum gittigini anlamazsam diye sormustum