Senanuurrr 20 haftalıgız Allah nasıp ederse 21 de detaylı ultrasona giricez bu zamanda bebegimin yüzü belli olurmu acaba bilgisi olan varmı ❤
s_c_54 Senanuurrr Pozisyonu uygunsa olur bence🙈 Nasıl sıra alınıyor canım 21 haftalığım bende. Devlette yaptırmak istiyorum ama nasıl sıra alınıyor bilmiyorum😕
Pelinizm Senanuurrr Evet belli oluyor tam olarak kime benzediği falan görünmesede şekillenmiş olduğunu gözünü ağzını burnunu görüceksin🙈
Cihanberk s_c_54 önceden randevu alman gerekiyor canım bildiğim kadarı ile, ben özelde yaptıracam ama randevusuz bakmadılar çünkü dolu oluyor hep
Pelinizm Senanuurrr Çok güzel oluyor yaa😍Yüzünü görünce nasıl duygulanıyor insan ayrıntılıdan sonra her gitmen ayrı güzel ve zaman çok hızlı geçiyor inan görüceksin🙈
Elikkk Kızlar devlette ağzını burnunu göremiyorsunuz o kadar ilgilenmiyorlar sadece sağlıklı olup olmadığını paylaşıyorlar ben devlette yaptırdım bebeğimin uzandığını gördüm yüzü dönük değildi 15 dk sürdü şimdi 2 hafta sonra üniversitede yaptıracağım ne olur ne olmaz bakalım bilgilendiririm sizleri
Pelinizm Senanuurrr Hmm tamam çünkü devlette pek ilgilenmiyorlarmış ondan sordum.Ben hiçbşy ödemedim doktorum yaptı sağolsun.