Duru20_ busrax_ belki beta daha çok düşüktür ben ağustos ayında 10.4 ile öğrendim sonra 26.4 oldu ama iki katı artmasına rağmen yine de değer çok düşük olduğu için test koyulaşmadı
Duru20_ busrax_ hadi yaa nasip yapacak bir şey yok ben de bu sabah oldumm.. kötü düşünmeye gerek yok her ay yeni bir umutt🙏
-Cennetkusuannesi- busrax_ bende, adet günü olmuştu hatta adet oldum sandım iki üç damla gelmişti kahverengiydi 2 gün falan devam etti adet sökülüyor sanmıştım
busrax_ -Cennetkusuannesi- benim cumartesi gününden beri var ne reglye dönüyor ne kesiliyor anlamadım
busrax_ Duru20_ hayır ben en son 26 ağustosta regl oldum benim çoktan regl olmam lazımdı. normalde adetlerim hep düzenlidir. şuan 12 gün gecikti. geçen hafta doktora gittim bir sorun görmedi 17mm lik bir yumurta vardı acaba o çatlayıp gebelik oluşturdu mu çok merak ediyorum
Musilk-1 busrax_ baya gecikmiş sin canım yumurtlama da geç olmuş sende adet gecikmesi de bu yüzden olmuş demekki inşallah bebiş vardır sitres yapmadan bekle takma lütfen zor biliyorum ama bu durumda bir hafta sonra tekrar test yap değerlendirdinmi doktorun söyledigi zamanı
Duru20_ busrax_ eylül ayında regl olmadın mı ?? 26 Ağustos yazmışsın en son. Bence tekrar test yapmalısın eğer hala yoksa doktora gitmelisin
Duru20_ busrax_ Eğer döngün 28 gün ise 22 eylül de regl olman gerekiyordu eğer 30 gün ise 24 eylülde regl olman gerekiyordu
busrax_ Duru20_ eylülde olmadım doktora gittim zaten 2 hafta geç oldu yumurtlamam bir sorun görmedi yumurtalıkta ya da rahimde bazen stresten gecikme olabiliyormuş
poyraz3421 Kızlar merhaba benim adetimden 7 gün sonra kahverengi lekeleme geldi yarında adet başlancıgım bügün test yaptım erken gebelik silik çıktı ne diyorsunuz testin ve lekenin fotosu var
Innerglow busrax_ regline 3 gün kala gelir çok açık kırmızı ya da koyu kahve gelir bir iki damla gibi peçeteye sildikçe ilk iki gün gibi gelir hamileyken gelirse o düşük tehlikesidir yerleşme kanaması regliye benzetilir zaten
-Cennetkusuannesi- busrax_ canım doktor 17 ml yumurta var demiş ya dediği günden 15 gün geçtiyse adet olursun yumurtlamadan 14 15 gün sonra adet olunuyor çünkü herzamankine göre geç yumurtlama olduysa, adetinde ona göre gecikir