Sarpatesinannesi dilek190 12 de kız 13 de yüzde 70-80 erkek dedi haftaya bidaha gidicem bekliyorum bı umut degismesini Kordon olabilir mi dedim olabilir dedi
mutlumoomm dilek190 göründü mü pipisi bende 13. Haftada öğrendim 18 de gittim 4 gün önce erkekti değişmedi yani göründüyse değişmez sağlıklı olsunlar da önemli olan o birde erkek bu haftalarda göründüyse yanıltmıyor hiç
Daisyy000 dilek190 Çok net gördük diyorsanız değişeceğini sanmıyorum.. Dediğim gibi bizimki çok netti hiç anlamayan insan bile direk pipi derdi. 2oglumda da 12-13 haftalarda öğrendim değişmedi
dilek190 kizinaasikanne hayırlısı artik degismesini beklemiyorum pek yani erkekten kıza dönmesi biraz zor gibi
QueenBahar_ dilek190 çok gördüm böyle postlar erkek diyip kıza dönen veya kız diyip erkeke dönen haftan henüz küçük yanılma payı olabilir
Mrvsd2022 dilek190 evet benım kızıma 12 . Haftada erkek demişti doktorumuz 16. Haftada kız olduğunu öğrendik.
karadursun dilek190 evet erkek dedi ilk torundu herkes alışveriş falan yapmıştı 16 da kız dedi 😂 16 yı bekleyin acele etmeyin
Cerokk dilek190 oldyuu 12de erkek dedi foto çekti al bak ileride gösterirsin bu senin pipindi diye dedi. 16da bi gittik kızmış 🤣
Sarpatesinannesi Cerokk yaa çok merak ediyorum bu cinsiyeti degisenlerin genelde devlet hastanesi mi oluyor acaba cihaz kaltesinden dolayi
Sarpatesinannesi Cerokk benim basimada gelir inşallah bu çok aminnnnn banada 11 de kız 12 de erkek dedi kordon olabilirmi dedim olabilir dedi yüzde 70-80 ihtimal verdi özel hastane benimde