Havin49_ yazcoming benekten beğe değişir cnm benim ilk oğlum karnımda çok uyuşuktı hiç hareket etmezdi hareket sıfır desem yeridir şimdi burnumdan getiriyor beş dk durmuyor şuan 16 haftalık hamileyim dün ilk hareketlerini yaptılar yani bebekten bebeğe değişir kimi bebek çok hareketli kimi de uyuşuk bebişko😀
yazcoming Havin49_ oğlum uslu diye kızım fena olacak diyorum hep, birde ikinciler daha haylaz olur dedikleri için gözümü korkuttular 🙈 anne karnında hareketli olsun dünyaya gelince uslu 😄
yazcoming Bbgg mevcut hastanelerimizde doğum ücretlerini sordunuz mu fiyat verdiler mi? Ben Beylikdüzü medicanaya gidiyorum 2025 fiyat veriyorlar, 2026 şubatta doğum olacak. Konuşucam aralıkta ödeme yapıp eski fiyattan kabul ederler umarım
Bbgg yazcoming doğum tarihimiz aynıymış sizinle hayır hiç sormadım bidahaki gidişimde sorayım bakalımm
Havin49_ yazcoming benimki de anne karnında usluydu şimdi haylaz şuanki gebeliğim karnımda hareketli doğunca bakalım ne olucak
Bbgg yazcoming off çok yüksekmişş ben tam olmamakla birlikte 30 civarı diye biliyorum ama şubatta zamlanır
yazcoming Bbgg aaa çok iyiymiş yani Medicana ya göre, bende doğum sırası dr- hastane değiştirmeye korkuyorum. Daha önce olmuş olduğum operasyonum var o yüzden bilen bir Dr olması gerektiğini düşünüyorum:/
yazcoming Emirnokta daha önce rahim ağzı Konizasyon işlemi olduğum için birşey olurda anlamazsam diye korkum 🥺
aksoy005 yazcoming bende aynı durumdayım 19+1 haftalığım 2. gebeliğim ama henüz bı hareket hissetmiyorum
aksoy005 arelarven aynı durumdayız 🙈 hem haftamız hem ilklerimiz erkek. Benim buna da erkek tahmini dediler ama detaylı da belli olurmus kesin sonuç
arelarven aksoy005 ay yaa çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallah 🤭🌸 göstermiyor ya bizde inşallah Perşembe günü detaylı ultrason günümüz bakalm umarm görünür belli olur net şekilde elbette sağlıklı olsun gerisinin bir önemi yok ama insan bı merak etmiyor da değil birde ona göre hazırlık olacak vs 😂🤭🥰
Fatma_furkan1996 Bbgg doğumunu yapmasan da git canım ne olur ne olmaz en azından kaydın olur özel de yapmayı çok isterdim ilk çocuğum özelde oldu ama çok fazla fiyat artmış😕
Bbgg Fatma_furkan1996 evet çok haklısınız gideyim ben de ☺️🫶🏻 fiyatı sormadım bile sormaya korkuyorum açıkçası
Fatma_furkan1996 Bbgg bu hafta fiyatı tekrardan konuşucam doktorumla doğumum şubata geliyor çünkü zam da var malum Bbgg bakalım hayırlısı artık kısmet 🤷♀️
Meltem3461 Kızlar bir şey soracağım 5 haftalık hamileyim fındıktan bir tık büyük şeklinde kahverengi leke geldi sizce normal mi herhangi bir düşük var mıdır doktora gidemiyorum şu an çok korkuyorum ilk gebeliğim
aksoy005 arelarven benimde cuma günü dtaylı ultrason bakalım değişecek mi yoksa 2 erkekle yoluma devam mi😅 şaka bı yana sağlıklı hayırlı evlat olsun gerisi işin şeyi
mnt61 yazcoming benimde 2. Gebeliğim 18+1im bende hala hissetmiyorum 🥺 bi kaç günden beri bunu kafama takmış vaziyetteyim sürekli uzanıp hissetmeye çalışıyorum, kilolu hamile kaldım belki ondandır ama devamlı aklıma kötü düşünceler geliyo hissetmediğim için 😕