Pink29 Estağfurullah ne kusuru benim de ilk gebeliğim avantajlı tarafım özel de takipli olduğum için ilk defa yaşadığım ne yapıcağımı bilmediğim her konu da hemen doktoruma ulaşabiliyor ona göre hastaneye gidip gitmeyeceğime rahatlıkla karar verebiliyor olmam başınıza ilk defa geldiği için tedirgin olmanız gayet normal hareket azalmasını da şöyle farkettim normal de sabah akşam farketmeksizin sürekli hareket ediyordu 1 hafta boyunca hergün misafirim geldi sürekli temizlik hazırlık yapmaktan çok yorgun düştüm ve bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bu süreçte çok nadir gece yatarken seyrilme denecek kadar az hareket ediyordu durum böyle olunca da doktorum da korkmuştu hareket etmemesi bizim en korktuğumuz şey nst ye gir sancı çıkarsa hemen yatış yapıcam dedi bebek de makat pozisyonunda olduğu için acil sezeryana alıcaklardı nst de sancı çıkmayınca beni gönderdiler hareketlerini tekrar saymamı istediler günde 5 den az hareket ederse hemen geri gel dediler eve gidince hiç bir şey yapmadım tamamen yatıp dinlendim ondan sonra hareketleri de düzeldi zaten