Erkekannesi3424_ Bende panik atak var çok korkuyorum doğumdan lütfen panik atak olup doğum yapan var mı
Elif_96 Erkekannesi3424_ bende anksiyete var bende çok korkuyorum. Ne sezeryan ne normal ikiside beni çok korkutuyor. Düşündükçe nefesim kesiliyor kalbim çarpıntı yapıyor. Çok zor çok allah yardım etsin. Normal doğum yapıcam galiba bende çünkü sezeryan daha çok korkutuyor beni. Normal doğumda da nabzım yükselirse kalbim çarpıntı yaparsa diye korkuyorum
cheff Erkekannesi3424_ bendede panik atak var korkuyorum doktorum normal doğuma hazırlan dedi korkuyorum ama yapacak birsey yok Rabbım yardımcımız olsun
Erkekannesi3424_ Elif_96 bende de aynısı oluyor son haftalar bide daha çok korku ölüm korkusu allahım inşallah o an hiç aklımıza bile getirmesin de sağ sağlim çocuğumuzu alalım kucağımıza
Erkekannesi3424_ Elif_96 kızlar hiç korkmayın valla sezeryan oldum gayet rahattım zaten başınızdaki hemşireler çok güzel ilgileniyor
Elif_96 Erkekannesi3424_ ölüm korkusuda var çok aşırı bende nasıl olcak bilmiyorum. Umarım o an aklımıza bir şey gelmez panik olmayız da hemen doğururuz
Erkekannesi3424_ Elif_96 senin daha var ben senden önce giricem umarım iyi geçerde bende sana bilgili bi şekilde cevap veririm
diva01 Bende de kapalı alan korkusu var asansör veya kapalı cam olan yerlerde duramıyorum nefes alamıyorum bud panik olmama neden oluyor birden nefes alamdıgımı düşünüyorum bogulack gibi oluyorum inş doguma girerken bu şekilde hissetmem bu tedirginligim yüzünden cebimde olips şeker bulundururum Allah hepimize yardım etsin sag saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼
raksanayusifova Bendede panik atak var 28+1 deyim, Bir sorun oluyomu acaba normal doğumda.. bizde belden aşağını anastezi yapıyorlar.. herkesle konusa konusa bebeğin çktığını görüyorsun amelyat yapiyorlar.. çok korkuyorum ondan ya hiss edersem diye🥲
Elif_96 Erkekannesi3424_ gözün aydınnn 🥰🥰 darısı başıma inşallah 36+4 üm. Yarın doğum şekline karar vericek doktorum. Sezeryan olacaksa haftaya yapacağını söyledi