Cprelf cdss çok sagolun 😍içim rahatladı , inşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ❤️sorun yaşamadan halledersiniz 🙏yine duyum aldıkça bende paylaşırım
cdss Cprelf hepsine 50 bin dediler normal , sezaryen, suda doğum , 29 aralığa kadar fiyat değişmeyecekmiş
Cprelf cdss benim de 17 ocağa geliyor doğum 😅yeni yıl zamıyla mı doğurmuş olcam 😌keşke önden yatırabilirsek , suda doğum düşündünüz mü hiç
cdss Cprelf isterseniz gidip konuşun önceden anlaştıktan sonra belki ona göre bir fiyat çıkarırlar 😊yok hiç düşünmedim ilk doğumum olacak ama sezaryen istiyorum Aralık ortası olacak Allah izin verirse siz ne düşünüyorsunuz 😊
cdss Cprelf normal doğum daha korkutucu geliyor açıkçası o yüzden, ama tabi bebeğim nasıl gelmek isterse öyle gelecek her şey bir anda olursa hayır demem , sizin kaçıncı gebeliğiniz var mı aklınızda bir şey
Cprelf cdss benim ilk gebelik çok korkuyorm tabiki , artık bebeğin pozisyonu neye uygunsa şartları zorlayacam bakalım gönül normal doğumdan yana tabi o an ne düşünürüm bilmiyorm 😌
cdss Busbusefe geçen hafta gittim canım ama resmi olarak bugün başladı muayenesi , 2 hafta sonra tekrar gideceğim , siz