2kizannesi30 Kızlar şuan midem ağzımda ne biçim yanıyor cayır cayır.2 gündür yemek yiyemiyorum çıkaracak gibi oluyorum.Allah aşkına biri bana öneride bulunsun maden suyu ise yaramadı sağlık ocağına gitip mide yanması yazdrsam pazartesiye kadar ne yapacam 🥹
threebaby_mom 2kizannesi30 gaviscon şurup reçetesiz de satılıyor eczaneden alabilirsin bana şurup da etki etmedi mide koruyucu hap yazdı doktorum çok iyi geldi
DuruDefne_mommy 2kizannesi30 gaviscon kesinlikle denemelisin.Anında etki gösteriyor bende seninle aynı durumdaydım bu şurubu içtiğim an 0 yanma hissi oluyor.Gun içerisinde kendimi kötü hissettiğim an dikiyorum kafama 😃
0Berfin0 2kizannesi30 demir ilacı kullanıyormusunuz bana ilk yazdığı çok kötü geldi midem hem yanıyordu hem ağrıyordu şikayetlerimi söyleyince ilacı değiştirdi ve rahatladım. Bu arada tahin hafifletiyor bide onu deneyin
azra01 2kizannesi30 ben kızıma hamileyken cok midem yanardı bir yerde okudum süt iç diye ztn evde benden başka süt içen yoktu gider kutuyu dolapta alır kafama dikerdim 2 dk da geçerdi yanması cok faydasını gördüm
Ozgemlym threebaby_mom Ben hem tüp mideliyim hem safram yok perişan oldum doktorum gaviscon ve rannie dışında bişey vermiyor en son genel cerrahım ile görüştüm zor durumlarda mide koruyucu veriyoruz ppı verebilir dedi ondan sordum çok teşekkürler 🙏
Nihan87 Naneli sakız gördüm instagramda bir influencerdan, valla 2 gündür cak cak geziyorum kesti cidden
2kizannesi30 Nihan87 bunu Alcam 😂nane limon kesti😂 süt mus suymus buymuş ne feyda anneme diyorum bu çocuk kili olacak böyle yanma olmaz 😂