dilek190 Benimde bir oğlum var. İkinciye hamile kaldım sürekli kız hissettim, anneler hisseder diyorlar ya gerçekten de hissediyordum ama. Karnımı sürekli kızım diye sevmeler, kız bebek kıyafetleri bakmalar. Burda ultrason fotosuna bakanlar da kız diyor bide. Batıl inançlar, hurafeler, Çin takvimi falan aklına gelebilcek herşeyy hep kız çıkıyor. 12 ve 15.haftalarda da bacaklarını açmadı, kesin kız diyorum artık. Tek sağlıklı olsun da kızı erkeği asla farketmez ama eşim erkek olursa kesin babamın adı olucak diyor, bende asla kabul etmiyorum. Kız ismi bakıyorum sürekli. Devlet takipliyim 17.haftada eşimle birlikte girdik doktorun odasına eşim cinsiyetini sordu tekrar, erkek dedi pipisini de gösterdi. Hastaneden çıktık eşim nasıl mutlu, babamın adı olucak dedi direk. Ben başladım ağlamaya, bu yüzden erkek olsun istemiyordum dedim, o da saçma salak konuşma ne koyarsan koy evladımız tek sağlıklı olsun dedi. O zamandan sonra kendimi alıştırmaya çalıştım, ilk oğlumla dost olacaklarını aklıma getirdim durdum. Oğlumda kardeşinin erkek olcağına sevindi tabi.. Sonrasında bir kaç kez daha bu isim konusu geçti, babasının adını istemediğim için gözlerimin dolmasına hakim olamıyordum. Şuan 36.haftaya girmek üzereyiz çok şükür ki isim konusunu da bana bıraktı.. insan evladı tabiki bir kızı, bir oğlu olsun istiyor. Rabbim bize böyle yazmış, bunu hayırlı kılmış. Sizde kendinizi alıştırmaya bakın, çünkü onlar herşeyi hissediyor. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Ailesine, vatanına, milletine hayırlı evlat olsunlar 🙏🩵