Miniginannesiiii1111 ikievladaemanetci_ amiin hepimizin inşallah benim 5 yaşında oglanda varya ben nasıl geçiyor anlamıyorum bile şükür onun anaokulu vs gün geçip gidiyor rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah vaktinde
ikievladaemanetci_ Miniginannesiiii1111 amin canım benimde 4 yaşında anaokullum var 2. Gebelik gerçekten çok çabuk geçiyormuş 8 haftam kaldı şaka gibi
Miniginannesiiii1111 Begonvil15 penye battaniye içine kat odaya çıkınca kalın ötersin ben bu ay sonu veya öteki ayın başında doğum yapacağım Allah izin verirse o şekilde yaptım kendim
Seyda-06 ikievladaemanetci_ 31 haftalığız herkes herşeyi yapmış nerdeyse valizleri bile hazırlamışlar bende daha var diye daha yeni kıyafetleri çıkarttım cinsiyet aynı olunca pek bişiy almadım bi beşik aldım o kadar yıka ütüle falan yapcamda hazırca beklesemi tozlanırda bu sefer hurca koyuyum bari ne zaman hazır olmalı acaba aman kafam yandı
ikievladaemanetci_ Seyda-06 ben diğer çocuğumda 34 ten sonra yapmıştım şimdi burda herkes yapmış maşallah kış temziliğide bitmişken acaba yıkayıp koyaam valizi hazırlasam mı diyorum
Meral_63 ikievladaemanetci_ 28+6 bacım hazıriklar tm ama ara ara belim ağrıyor sancı giriyor korkuyorum 🥺
demirrleydi_ ikievladaemanetci_ hayır canım Rozerin benim adım teşekkür ederim🥰 kızımın adı Ravza oğlum olucak Muhammed Mustafa koyucaz Allah’ın izniyle
Seyda-06 ikievladaemanetci_ bende ilkinde 35 te falan yapmıştım bilemedim ki hep erken gibi geliyor banada
Miniginannesiiii1111 ikievladaemanetci_ benimde son 4 hafta Allah izin verirse evet hızlı geçiyor şükür vaktinde gelsinler inşallah 🥰
ikievladaemanetci_ Meral_63 şuan bunu yazarken bile bel ağrısı çekiyorum çünkü 2 bel fıtığım var nur topu gibi😂
kubos_ ikievladaemanetci_ beşiği falan hazır kendi hastane çantam da hazır bebek için son bir kaç eksikler var onları da alıp yıkayıp ütüleyeceğim ve çantasını hazırlayacağım inşallah. 32+2 yiz 🩵
ikievladaemanetci_ demirrleydi_ yaa ismin çok güzelmiş canım çok beğeniyorum eşim istemedi😊 Lavin koyucaz nasipse
demirrleydi_ ikievladaemanetci_ teşekkür ediyorum canım bende seviyorum ismimi 🥰adıyla büyüsün prenses 🩷
Ksm5 ikievladaemanetci_ gardirop, beşik, puset, emzirme ürünleri, hastane çantası eksik gerisi tamam yani çoğu sey tamam değil aslında:) geç mi kalmışım dedim yorumları görünce
semagok seda_ay ay günümüz aynı ben de hiç bişey yapmadım daha ilk çocuktan kalan park beşik ve bir kaç parça kıyafet var