ikievladaemanetci_ Kızlar alışveriş, oda, elbise yıka-ütüle, hastane çantası, varsa işime özel yaptıracaklarınız vs. Yani kısaca hazırlıklar ne durumda 😊
seda_ay ikievladaemanetci_ hastane çantası dışında herseyim hazır bir tek yıkayıp ütülemek var 29+2 deyim
aliimraan ikievladaemanetci_ iki gün sonra 30 olcam,henüz hiç bir şey almadım bi beşiği hazır var kızımdan kalan, 4 yıl araya girince ne alacağımı bilmiyorum hiç aklım durmuş gibi 😄
esmaa535353 ikievladaemanetci_ 32+0 herseyimiz hazır son emzik bebek temizleme pamuğu gibi basit şeylerde bu hafta gelicek siparişini vermiştim hastane çantasına kadar herseyimiz hazır inşallah sağlık afiyet ile kavuşuruz vaktinde
ikievladaemanetci_ Nrslbkc oo hızlısınız maşallah😊 3. Olunca bi çok şey vardır zaten hazırda herhalde 🥰
Pitircigin_annesi 32+2 . Hastane çantamı hazırladım çok ufak bir kaç eksik var onları alınca tamam olacak . Yatagımın yanına park yatak aldım . Odası da 15 ekimde gelecek. Daha fazla ağırlaşmadan odası gelse de kursam yerleştirsem diye bekliyorum
ikievladaemanetci_ deniz_45 ayy kolay geçsin inşallah devlette mi olacaksınız planlı mı direkt 38de alıyorlar mı
Deryakrdg deniz_45 aynıyız bende 37+6yım şuan 38+2 de sezeryan olcam salı ben cuma sen sağlıkla alırız inşallah kucağımıza:))
Nrslbkc ikievladaemanetci_ malesef bu bize süpriz yumurta oldu plansız yani ve ben herşeyimi dağıtmıştım sil baştan yaptık alayacağınız. Ama iç karın dış karın muhabbeti varya benim karnım çok büyük oluyor yürümek yatmak ayakta fazla kalmak son zamanlara doğru çok fazla zorluyor. O yüzden erken halletmem sona bırakmamam benim için daha iyi oluyor. Birde karnın aşağıya düşmüş diyor görenler buda ekstra beni tribe sokmuyor değil
Sizdenbirii1 seda_ay ikimizin haftası aynı bebiş hareketlerini nasıl bu haftada bazen cok hissediyorum bazen az genellikle geceleri oynuyp bide kasılma varmı sizde bi taraf cok toplanıyor sanki bebek oradaymış gibi
semagok seda_ay ay günümüz aynı ben de hiç bişey yapmadım daha ilk çocuktan kalan park beşik ve bir kaç parça kıyafet var
ikievladaemanetci_ aliimraan bi anda hepsini alırsınız ama artık yavaş yavaş başlamak gerekiyor sanırım max 10 haftanız kaldı😃
asdff 31+3′ten merhabaaa😄 eşyalarımız genel olarak tamam sayılır ama yıkama, temizlik gibi işlemler henüz tamam değil 😄
deniz_45 ikievladaemanetci_ amin hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🥰