ozgeoner Kızlar kimi duysam hamile hep erkek bebek bu yıl oğlan yılı mı sizin etrafınızfakiler ne hiç kız duymadım kendim de 7 haftalık hamileyim bakalım benim ki ne olcak😀
humahmet ozgeoner ben hep kız duydum geçen sene bu zamanlarda ise hep erkek duyardım bence bu sene kız yılı geçen yıl erkekti yani 2025 erkekti 2026 kız 🫶🏻
Havin49_ ozgeoner Banada şöyle geldi 2025 te doğacaklar kız 2026 da doğacaklar erkek gibi geldi benimde erkek buarada
ozgeoner Benim bir oğlum var bu 2.gebeliğim gençliğimden beri kız bebek özentim var içimde inşallah rabbim iki meyveyide tattırır ama etrafıma hep erkek düşüyor😀😀
ozgeoner Havin49_ evet bence de öyle anne karnındakiler hep erkek doğmuş olanlar kız benimde içime çok erkek gibi doğuyor bir oğlum var ama Allah neyi verirse onu alcaz ama kız olursada bir havalara uçarım yani
minikari ozgeoner 2 arkadaşım erkek bebişe hamile 4 arkadaşım kız benişlerini kucaklarına aldı ben de kız bekliyorum 😍 ama çevrem de de herkes hep erkek yılı diyor bilemedim acaba 2025 doğumlular kız 2026 ya denk gelenler erkek mi 🥹😂
kader6034 2023 senesi kız senesiydi benimde bir kızım var 2 yaşında. Erkek bebeğe hamileyim bence erkek senesi 😂😂