Eslemnisa 3 ay adet olmadim piskolojik olarak sureklli her gece gunduz vakit buldukca happy mom burdayim hamilelik belirtileri neler bende hamile miyim diye diye 3 ay adetimi piskolojik olarak geciktirdim hergun hastanede kan veriyodum saglik ocagindada ekstra dusun eylul ekim kasim ayi hayatimin kabusu oldu adet sokucuyle adet oldum ve dedim ki ben hamile kalamiyorum bu olmuyor kendimi bosa avutuyorum dedim siteyi sildim burayi telefondan kaldirmakla
Basladim sonra orgu ormeye basladim anneme esime cocugumuz olmuyor yapcak bisi yok belki bi gun ama artik umrumda degil dedim ki degildi kabullendim uzulerek malesef o ay esimde sadece - defa yakinlastk normalde her ayi dolu dolu gecirir yumurta akinti takip eder iliskiden sonra yarim saat yatar banyoyu gec yapardim dusunun o ay 1 iliski hemen kalkip wc gittim banyo yaptim o gece hamile kalmisim hic bi caba gostermeden hic beklemeden dusunun eylul ekim kasimda olmuyor pes ediorum ertesi ay aralikta hamileyim suan 10 haftalik hamileyim herseyy beyinde bitiyor pes
Ettigin ay olucak goreceksiniz ❤️ Sayet ilk bebegimdede 1.5 yil olmadi yine pess ettigimiz ay hamile kalmistim ❤️